باید این هشدار را جدی بگیرید که برای دفعه بعد از انجام این کار دست بردارید، چرا که آب مجددجوشیده شده تبدیل به مواد خطرناکی میشود که سلامتی را تهدید میکند. باید گفت که با این کار ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته میگردد، از این دست ترکیبات میتوان به آرسنیک،نیترات و فلورید اشاره کرد.
نمک کلسیم از جمله ترکیباتی است که با این کار در آب انباشته شده و ایجاد سنگ کیسه صفرا میکند و در صورت مصرف بیش از حد این آب بروز سنگهای کلیوی را نیز به همراه خواهند داشت.
حال آب دوباره جوشیده شده چگونه بر روی بدن اثر میگذارد؟
نیترات یک ماده سمی است، زمانی که این ماده موجود در آب درمعرض حرارت بالا قرار میگیرد ترکیبات نیترات آن کاملا تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل میگردد گفتنی است که این ماده به شدت سرطان زا بوده و انواع سرطانها را شامل میگردد.
آرسنیک نیز یک ماده مسموم کننده میباشد که مصرف طولانی مدت آبهای دوباره جوشیده باعث بروز مشکلات جدی برای بدن چون سرطان، بیماریهای قلبی، مشکلات عصبی و حتی ناباروری میشود.
جذب فلوراید بالا نیز باعث ایجاد مشکلات عصبی میشود که این اتفاق در کودکان منجر به تاخیر شناختی میگردد.
برای آنکه از مشکلات در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده و مجددا آب بریزید و بجوشانید.
هر روز هر خونه یه سماور اب بریزه بیرون میدونین جه حجمی از اب اصراف میشه؟؟؟؟
با جوشیدن اتفاقا گچ آب رسوب میکنه و به بدنه کتری فلزی میچسبه که اتفاقا خوبم هست...
ترکیباتی مثل کلر و فلور هم با گرما آزاد میشن ...
شما ميتونيد سماورتون را بندازيد دور و يه سماور ديگه بخريد. با اين كار مشكلتون كاملا حل ميشه و مريض هم نميشيد. والا
بنابراین زمانی این آب مشکل مصرف دارد که زیاد جوشیده و حجم آن کم شود.
خدا رفتگان شمارو بيامرزه ، يه مادر بزرگ داشتم حدودا" 90 سال عمر كرد ،از زماني كه يادم مياد ، يه سماور داشت با اون آب جوش مي آورد و چاي دم مي كرد روستاي ما هم كم آبي بود ، آب جوشيده اي رو هم دور نمي ريختن ، علت فوت عزيزجونم تا اونجايي كه ياد دارم سرطان نبود ، به هر حال دوستاني كه به آزمايشگاه هاي مربوطه دسترسي ذارن صحت اين مطالب رو بررسي كنن شايد مادر بزرگمون بيشتر عمر مي كرد.
اما قطعا این متن که بشدت در حال پخش در دنیای مجازی هست به بجران کم آبی و سونامی تبدیل شدن ایران به کویر سرعت خواهد بخشید
جالب است بدانید ما مدام این کار را برای پخت انواع غذاها انجام میدهیم ودر صورت صحت این موضوع محدود به کتری و سماور نخواهد بود لطفا این مطلب وامثال آنرابسادگی نپذیرید تا از منبع موثقی اعلام گردد.
ما گاهی مورد هجوم چنین افکاری قرار می گیریم که طرف مقابل از تکنیک عوام فریبی برای رسیدن به اهداف پشت صحنه خود بهره می برد بهتر است در این موارد که دایما از تکنیک نشانه قراردادن سلامتی انسانها استفاده می کنند تا ما خود آنرا به شدت نشر دهیم واز بازاریابی ویروسی بهره مند می شوند تا اطلاعات اشتباه را با چند اصطلاح علمی به خورد ما دهند
لطفا بیشتر آگاه باشیم و بدون منبع و حتی با منابع ساختگی فریب نخوریم.
کافی عبارت reboil water را جستجو کنید
البته با تعویض هر بار آب جوش سرد شده هم نمیشه به آب مقطر دست یافت .
هر چند وقت یکبار سماور را که خالی می کنیم پر از املاح وگچ هست
اگر هروز بخواهیم خالی کنیم این املتح با اب مخلو شده ولی دز سماور به دیواره سماور می چسبه واب زلالی ر و داریم
همین که یک خبرنگار گفته درست است؟
نگفتیدکه اگراب دایم درحال گرم شدن یاجوشیدن باشدایابازهم این اتفاق می افتدیاخیر؟؟
البته درشرح چنین چیزی مشاهده نمیشود؟