وی تصریح کرد: کارشناسان سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه در روز را در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر دانسته اند.
علیزاده ادامه داد: تناول2 تا 5 گرم از تخم گشنیز با کمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را درپی دارد. استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: عرق گشنیز را در رفع عفونت مجاری ادرار، ناراحتی های گوارشی و نفخ شکم موثر می دانند.
وی افزود: مصرف به اندازه گشنیز هیچ ضرری ندارد، ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی همراه با خستگی شدید شده و گاهی خواب عمیق، گنگی و بیحسی را به دنبال خواهد داشت.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز افزود: جویدن تخم گشنیز و برای تسکین درد دندان توصیه شده است.