رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌گوید: زمانی هیچکس در کشور حتی اسمی از مذاکره هم نمی‌آورد چرا که به مسائل گوناگون متهم می‌شد البته فضای بدتری هم در همین زمینه در آمریکا وجود داشت.

/////"محمد هاشمی"رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به مذاکرات هسته‌ای که در وین اتریش در جریان است، اظهارداشت: موضوع مذاکرات هسته‌ای از منظرهای مختلف مطرح است و دیدگاه‌های مختلفی نسبت به آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه موضوع حل پرونده هسته‌ای و توافقنامه با 6 قدرت جهانی فراتر از یک بحث گروهی و جناحی بوده و یک موضوع ملی محسوب می‌شود، ادامه داد: در یک برهه زمانی هیچکس حتی اسمی از مذاکره هم نمی‌آورد چرا که به مسائل گوناگون متهم می‌شد در مقابل هم فضای بدتری در همین زمینه در آمریکا وجود داشت، یعنی اگر کسی حرفی از ایران می‌زد، توسط رسانه‌های صهیونیستی مورد نقدهای تند قرار می‌گرفت لذا در این زمینه فضای سیاسی در دو کشور مشابه هم بود.

هاشمی گفت: دولتمردان آمریکایی در 36 سال گذشته با دو تعبیر درباره ایران صحبت کرده اند؛ یعنی یا تغییر رفتار ایران را می خواستند و یا تغییر نظام را خواستار بودند، اما اینکه امروز 6 قدرت جهانی ساعت‌ها و روزها با ایران مذاکره می‌کنند و به دنبال توافق با ایران هستند، از نظر سیاسی و بین المللی اتفاق بسیار بزرگ و یک تغییر رویکرد بین‌المللی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به آثار منطقه‌ای و بین‌المللی توافق هسته‌ای ایران و قدرتهای جهانی خاطرنشان کرد: هرچند که ظاهر کار حول موضوع فعالیت هسته‌ای می‌چرخد اما در ماهیت، یک اتفاق بزرگ حاصل شده که در واقع از تغییر رویکرد و استراتژی غرب نسبت به ایران و متقابلا ایران نسبت به غرب سخن می‌گوید.

رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اگر این توافق به سرانجام برسد و همچنین در آمریکا و  ایران به قانون تبدیل شود، اتفاق بزرگی رقم خواهد خورد.

هاشمی با اشاره به تلاشهای دیپلماتهای کشورمان در عرصه مذاکرات اظهار کرد: هیات دیپلماسی ایران حقیقتا در برابر 5- 6 کشور قدرتمند جهان توانسته اند مذاکرات را به خوبی پیش ببرند و موفق شوند و علی‌رغم تلاش برخی رسانه‌ها توانسته‌اند مسئولیت خودشان را به خوبی انجام دهند.

وی با بیان اینکه غربی‌ها در برابر قدرت تاثیرگذار ایران در منطقه چاره‌ای جز تفاهم ندارند، افزود: ما در 3-2 سال ابتدای انقلاب، 18 طرح کودتا در ایران را کشف و خنثی کردیم، در واقع دشمنان به دنبال از بین بردن نظام بودند که هیچ کدام از طرح هایشان هم موفق نشد و دلیل آن هم وحدت و قدرت رهبری بود.

هاشمی گفت: تجربه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و سالهای پایان عمر رژیم پهلوی به ما نشان داده است که اگر دستاوردی حاصل شده به دلیل وحدت بوده است و اگر  در آن دوران نتیجه‌ای داشتیم و توانستیم پیروز شویم و توطئه‌های دشمن اعم از نظامی، اقتصادی و اجتماعی را خنثی کنیم، صرفا در سایه یکدلی و یکزبانی بوده است و هر جا تفرقه در بین ما وجود داشته است، دشمن از این تفرقه به نحوی استفاده کرده و بهره آن را برده است.

رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تهاجم نظامی عربستان به یمن اظهار کرد: واقعا تاسف بار است که امکانات مسلمانان به دست مسلمانان از بین می‌رود، عربستان از حمله به یمن چه سودی می‌برد و چه بهره‌ای عایدش می‌شود که امروز در دامان صهیونیست‌ها قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه جنگ عربستان و یمن یک جنگ درون تمدنی است و به تمدن اسلامی کشیده شده است، تصریح کرد: اگر در استراتژی و سیاست خارجی منطقه تغییری ایجاد شود و تخاصم جای خود را به تعامل بدهد قطعا می‌تواند آغازی برای پایان رفتارهای غلط منطقه‌ای باشد.


انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۱۷ تير ۱۳۹۴
از اون یکی اقا زاده چه خبر
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۶:۵۵ ۱۷ تير ۱۳۹۴
چرا به1+5 می گویید((قدرتهای جهانی))؟؟؟
Germany
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۷ تير ۱۳۹۴
جوجه را آخر پایز می شمارند. نگران نباشید، بعد ها مردم ایران هر وقت توی کتاب های تاریخ این ماجرا ها را می خوانند به ماهیت شما جناب رفسجانی، و نتیجه این "مذاکرات" بیشتر واقف می شوند. آنوقت مردم این ایران می فهمند که پیشرفت را نمی شود با قرارداد از کدخدا گرفت یا با پول نفت خرید. آنوقتی مردم ایران این مطلب فهمیدند، دیگر حتی به توافق فکر نمی کنند، بلکه هب خوشان و لیاقت و شایستگی مردم خودشان.
آخرین اخبار