هدف از این کنفرانس تأمین منابع مورد نیاز برای تندرستی و سلامت مردم و بهداشت کره زمین است.
در این کنفرانس بیش از سی تن از سران کشورها و بیش از یکصد و ده وزیر اقتصاد، امور خارجه و همکاری های توسعه، همراه با نمایندگان مؤسسات غیر دولتی، سهامداران بین المللی و نهاد های بخش کسب و کارکرد حضور خواهند داشت. نماينده دبیرکل سازمان ملل در اداره اقتصادی و اجتماعی این سازمان در نشستی خبری درباره این کنفرانس گفت: نتیجه کنفرانس آدیس آبابا بسته پیشنهادی جامع و فراگیری در راستای اهداف توسعه پایدار خواهد بود. وو هانگبو افزود: این بسته پیشنهادی نیز در هفتادمین اجلاس سران مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر امسال به تصویب خواهد رسید.
وی نشست سه روزه آدیس آبابا را مهم خواند و گفت: این کنفرانس، نخستین کنفرانس بین المللی سال جاری است که تعداد قابل توجهی از سران کشورها و نیز مقامات دولتی و غیردولتی کنار هم جمع میشوند.
نماینده دبیرکل سازمان ملل در اداره اقتصادی و اجتماعی در عین حال کنفرانس تغییرات آب و هوایی ماه دسامبر پیش رو در پاریس را نیز حائز اهمیت خواند و گفت: این جلسات بین المللی، همکاری های بین المللی توسعه در سال های پیشرو را شکل میدهند. وي افزود: این کنفرانس چارچوبی کامل و فراگیر برای تأمین مالی توسعه پایدار پانزده سال پیش رو را برای همه جهان و صد و نود و سه کشور عضو سازمان ملل را شکل خواهد داد.
وو هانگبو درباره دیگر ویژگی های بسته پیشنهادی یادشده نیز گفت: این بسته همه جنبه های توسعه پایدار از جمله تأمین مالی برنامه های عمومی، خصوصی، داخلی و بین المللی توسعه، مالیات و یارانه و اهمیت فناوری و ظرفیت سازی جهانی را پوشش خواهد داد. وی افزود: برنامه های بهبود سلامت جهانی، آموزش و پرورش، انرژی و بهداشت نیز از نتیجه این بسته پیشنهادی سود خواهند برد.
نماینده دبیرکل سازمان ملل در اداره اقتصادی و اجتماعی گفت: در نشست هفته آینده آدیس آبابا اوضاع اقتصادی جهان به ویژه کشورهای در حال توسعه و کمتر توسعه یافته مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: در این نشست همچنین کمک هایی به کشورهای کمتر توسعه یافته در بخش سرمایه گذاری مستقیم خارجی و تعهد برای احداث نظام بانکی جدید برای کشورهای کمتر توسعه یافته تا سال 2017 میلادی مورد مشورت و رایزنی قرار خواهد گرفت.
وو هانگبو در پاسخ به سئوالی درباره بودجه مورد نیازی که این کنفرانس در بسته پیشنهادی ارائه خواهد کرد، گفت: برنامه این کنفرانس جامع و فراگیر و صد و نود و سه کشور را شامل میشود و طبیعتاً عدد کمی نخواهد بود ولی تخمین مبلغ مورد نیاز به این سادگیها امکان پذیر نیست.
وی در عین حال گفت: بسیاری از کشورهای کمک کننده سهم خود و وعده های خود را هنوز نپرداخته و وعده های خود را عملی نکردهاند.
انتهای پیام/