وی در ادامه افزود: روزه داران بیشتر برای پیش غذا در هنگام سحری از سالاد و سبزیجات استفاده کنند چون مانع تشنگی افراد روزه دار در طی روز میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: روزه داران در هنگام سحری نباید از مواد قندی مانند زولبیا بامیه و شیرینیجات دیگر استفاده کنند چون باعث تشنگی در طول روز میشود.
وی در ادامه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران در مورد اینکه روزه داران در هنگام افطاری باید از چه مواد غذایی استفاده کنند، گفت: روزه داران باید در هنگام افطاری از مواد قندی ساده مانند آبجوش نبات و شیرگرم در ابتدای غذا استفاده کنند و تا 45 دقیقه بعد از افطار هیچ غذایی نخورند و بعد از چهل و پنج دقیقه تنها یک سیخ جوجه کباب یا یک سیخ کباب کوبیده استفاده کنند خوردن سالاد و سبزیجات هرگز فراموش نشود.
انتهای پیام/