به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، استفاده از شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای موبایلی اگرچه سرعت انتقال پیام و دسترسی افراد به هم را بهبود بخشیده اما این سوال را در ذهن ایجاد می کند که آیا تمام مطالب منتشر شده در این فضا صحت دارد یا خیر؟
بازار شایعات همیشه داغ بوده و اکثر کاربران با دریافت پیامی که حاوی اخباری سیاسی و اجتماعی است به سرعت آن را در گروه هایی که عضویت دارند منتشر می کنند. گاهی این اقدام به قدری سریع انجام می شود که نمی توان از خواندن تمام متن دریافتی توسط افراد اطمینان حاصل کرد.
یکی از پیام هایی که امروزه بسیار در شبکه های پیام رسان موبایلی دست به دست می شود،به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای و امتناع از اطلاع رسانی آن تا زمان مناسب است! اگر کمی در این مسئله تامل شود می توان دریافت که چنین خبری با مناسبات بین المللی سازگاری نداشته و نمی توان توافقی را که سالها کشورهای غربی برای به نتیجه رساندن آن تحت هر شرایطی تلاش کردند را تا زمان مناسب به تعویق انداخت.
نکته ای که از چنین پیام هایی به دست می آید استفاده ابزاری از روند مذاکرات برای منافع فردی ویا گروهی است که مغرضانه بوده و در پی دسته بندی سیاسی برای مذاکرات است حال آنکه تاکید بر برپایی جشن هستهای در این پیام ها علی رغم تکذیب مکرر وزارت کشور ، طراحی این شایعات را جز از طرف گروه های معاند نمی رساند.
در گذشته با وجود پیشرفت های متعدد و اظهار نظرهایی که مذاکرات را روبه جلو ارزیابی می کردند باز شاهد اختلافهایی بودیم که روند مذاکرات را دست خوش تغییر کرده و دیپلمات های کشورهای مذاکره کننده را بعد از گذشت چند ماه مجددا پای میز مذاکره برگردانده است لذا با وجود اختلافات هرچند جزءی نمی توان از به نتیجه رسیدن توافق و تعویق اعلام آن را با روند حقیقی مذاکرات منطبق دانست.
گزارش:عرفان ضیایی
انتهای پیام/