شهردار تبریز، حضور در مقر سازمان ملل متحد و انتخاب خود به عنوان مدیر اطلس شهرهای اسلامی را از دستاوردهای ارزشمند مدیریت شهری تبریز در عرصه بین‌المللی دانست.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ؛نجفی اظهار داشت: امروز جایگاه ارزنده شهر تبریز، نه تنها در میان شهروندان قدرشناس، بلکه در سطح کشور و مجامع مختلف جهانی، مورد توجه قرار گرفته است.

وی با تشریح ساختار مجمع جهانی شهرهای اسلامی جهان، تصریح کرد: ساختار سازمان ملل‌متحد شامل چند سازمان متعدد است که معاونت راهبردی شهرهای جهان معروف به اسکان بشر (un-habitat)  از آن جمله است؛ مجمع شهرهای بزرگ اسلامی در زیر مجموعه این معاونت تعریف شده که خود آن دارای چند سازمان زیرمجموعه از جمله اطلس شهرهای اسلامی است که بر اساس شاخص‌های 100گانه سازمان ملل، توسعه شهرها را مورد توجه قرار می‌دهد.

شهردار تبریز ادامه داد: در این راستا، دومین نشست رهبران شهرهای بزرگ جهان، دوم تا چهارم جولای برگزار شده و طی آن، گزارش شهرهای مهم در سال 2015 ارائه شد.

نجفی به انتخاب خود به عنوان مدیر اطلس شهرهای اسلامی و عضو هیئت‌ رئیسه شهرهای اسلامی در این مجمع اشاره و خاطرنشان کرد: این مسئولیت دو ساله، حقیقی بوده و با ابلاغ آن، فرصت 12 دقیقه‌ای ارائه گزارش از پیشینه تاریخی شهر تبریز و دستاوردهای مدیریتی این شهر، تحقق یافت که مورد استقبال شرکت‌کنندگان نیز قرار گرفت.

نماینده شهرداران کشورمان اظهار داشت: هیچ شهری توسعه نمی‌یابد مگر با مطالعه، تحقیق و استفاده از ابزارهای بین‌المللی.

نجفی با اشاره به ساز و کار سفر خود به مقرر سازمان ملل متحد، تصریح کرد: تمام اقدامات لازم برای تحقق این سفر، با هماهنگی وزارت کشور، معاون وزیر امور خارجه، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، سفیر دایم ایران در سازمان ملل متحد و رئیس محترم شورای اسلامی شهر تبریز صورت گرفته و تمام هزینه‌های آن بر عهده un-habitat بوده‌ است.

در جلسه صبح امروز شورای اسلامی شهر تبریز، با پیشنهاد شهردار تبریز و طرح آن در قالب لایحه، دو فوریت پیشنهاد افتتاح دفتر مجمع شهرهای اسلامی جهان در شهر تبریز، به تصویب رسید.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.