استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آنتی اکسیدان بالای موجود در فلفل سیاه از پوست در برابر علائم پیری زودرس همچون خطوط، چین و چروک ها و لکه های تیره حفاظت می کند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ سعیده علیزاده افزود: برای تهیه‌ فلفل سیاه، میوه‌های نارس درخت فلفل جوشانده و سپس در آفتاب به مدت 10 روز خشک می‌شوند، بعد از این مدت میوه‌ها خشک، سیاه و چروک می‌شوند و ادویه‌ فلفل سیاه به دست می‌آید. 

وی تصریح کرد: فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می‌کند و پیامی ‌به معده می‌فرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می‌شود.

علیزاده ادامه داد: فلفل باعث تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی و صفراوی می‌شود، یک غذای حاوی فلفل سیاه خیلی راحت و سریع هضم و جذب بدن می‌شود و سریع‌تر از روده‌ها عبور می‌کند.

وی افزود: برای درمان سنگ در مجاری ادرار از دم كرده برگ فلفل استفاده شود.

علیزاده تاکید کرد: فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی‌اکسیدانی فوق العاده‌ای دارد. این ادویه تاثیر فوق‌العاده‌ای برای مقابله با رشد باکتری‌های مضر بویژه در روده دارد.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.