به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ سعیده علیزاده افزود: برای تهیه فلفل سیاه، میوههای نارس درخت فلفل جوشانده و سپس در آفتاب به مدت 10 روز خشک میشوند، بعد از این مدت میوهها خشک، سیاه و چروک میشوند و ادویه فلفل سیاه به دست میآید.
وی تصریح کرد: فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک میکند و پیامی به معده میفرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا میشود.
علیزاده ادامه داد: فلفل باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی و صفراوی میشود، یک غذای حاوی فلفل سیاه خیلی راحت و سریع هضم و جذب بدن میشود و سریعتر از رودهها عبور میکند.
وی افزود: برای درمان سنگ در مجاری ادرار از دم كرده برگ فلفل استفاده شود.