یک متخصص طب سنتی گفت: سفره زیبا با رنگ موافق مزاج افراد به هضم و جذب غذا کمک می‌کند، همچنین سفره آبی‌رنگ اشتها را کم می‌کند و غذاهایی به‌رنگ قرمز اشتها را برمی‌انگیزد.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تسنیم: مهرداد میرکریمی متخصص طب سنتی درباره نقش سفره بر هضم و جذب غذا اظهار کرد: در طب سنتی بهتر است که یک نوع غذا بر سر سفره باشد.

ــ طب سنتی بر تنوع غذایی تأکید زیاد دارد ولی بهتر است که در هر زمان که می‌خواهید غذا مصرف کنید فقط یک نوع غذا مصرف کنید که در هضم و جذب غذا اختلالی بروز پیدا نکند.

سفره زیبا با رنگ موافق مزاج افراد به هضم و جذب غذا کمک می‌کند

ــ سفره زیبا با رنگ موافق مزاج افراد به هضم و جذب غذا کمک می‌کند، البته در طب سنتی رنگ مشخص برای سفره بیان نشده است.

به‌گفته وی رنگ باید با مزاج افراد موافق باشد چرا که رنگ در افزایش میل و اشتها به غذا بسیار مؤثر است.

ــ رنگ سفره در هضم غذا نیز مؤثر است و در سیستم گوارش تأثیر دارد.

سفره آبی‌رنگ اشتها را کم می‌کند, غذاهایی به‌رنگ قرمز اشتها را برمی‌انگیزد

ــ سفره رنگ آبی اشتها را کم می‌کند, سوپ‌های به‌رنگ قرمز اشتها را برمی‌انگیزد, سوپ‌های سفید با توجه به اینکه ممکن است, خوشمزه باشد ولی افراد میل به مصرفشان کمتر دارند، بنابراین بهتر است از ادویه‌های خوب مانند زعفران برای خوشرنگ کردن غذا استفاده شود.

تأثیرات بوییدن غذا

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در روایات سفارش شده و هم حکمای طب سنتی بوییدن را بسیار زیاد سفارش می‌کنند.

ــ نمونه معروف آن بوییدن سیب است و روند هضم از موقع بوییدن آغاز می‌شود.

ــ ذائقه انسان به‌واسطه بو تحریک و میل آن می‌شود و روند هضم شروع می‌شود و آنزیم‌ها آغاز به فعالیت می‌کنند و بدن آماده جذب می‌شود.

میرکرمی خاطرنشان کرد: سفارش می‌کنیم حتی اگر وقت افراد محدود است و کم می‌خورند؛ کار را کنار بگذارند و سفره کوچک بیندازند و غذا را با توجه کامل مصرف کنند چرا که بسیار به هضم و جذب غذا کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار