به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پایان برداشت آلبالو طی دو روز گذشته در 383 هکتار از اراضی باغی استان خبر داد و گفت: بیش از 2 هزار و 600 تن آلبالو امسال در مازندران تولید شد که در مقایسه با پارسال که 2هزار و 340 تن بوده، 11 درصد افزایش داشته است.
شکوهی زمان برداشت آلبالوی مازندران را از نیمه خرداد تا دهه دوم تیر اعلام کرد و افزود: این میوه خونساز با قیمت تمام شده هر کیلو 3 هزار تومان به بازار فروش عرضه می شود.
به گفته وی آلبالوی تولید شده در مازندران علاوه بر تازه خوری به تهران و سایر استانهای کشور ارسال می شود.
انتهای پیام /ی