متوسط قيمت خرده فروشي برخي از مواد خوراکي در تهران هفته منتهی به 19 تیر 94 از سوی بانک مرکزی اعلام شد.

ثبات در قیمت گوشت/ افزایش 1 درصدی قیمت برنج داخلی
به گزارش حوزه بانک  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بانک مرکزی متوسط قيمت خرده فروشي برخي از مواد خوراکي در تهران هفته منتهی به 19 تیر 94 را اعلام کرد.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیر پاستوریزه معادل 3 درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 2.9 درصد کاهش یافت و شانه ای 70 تا یکصد هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک معادل 0.1 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت لوبیا چیتی و لوبیا سفید هر یک معادل 0.1 درصد افزایش ولی بهای لوبیا چشم بلبلی 0.3 درصد کاهش یافت. قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری گلابی عرضه نمی شد ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه بهای تمام اقلام این گروه بین 1.7 تا 13.1 درصد کاهش داشت. درگروه سبزی های تازه قیمت پیاز ثابت بود. بهای کدو سبز معادل 11.2 درصد و سبزی های برگی 1.6 درصد افزایش یافت ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.3 تا 7.1 درصد کاهش داشته است.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند بدون تغییر بود. قیمت گوشت تازه گاو و گوساله معادل 0.1 درصد کاهش ولی بهای قند 0.1 درصد و شکر1.2 درصد افزایش یافت.

قند،‌شکر، چای و روغن‌نباتی

در این هفته بهای چای خارجی و روغن‌نباتی مایع ثابت بود. قیمت روغن نباتی جامد معادل 0.1 درصد کاهش ولی بهای قند 0.1 درصد و شکر 1.2 درصد افزایش یافت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار