زرد شدن دندانها میتواند به دلیل عدم رعایت نكات بهداشت دهان و دندان و وجود جرم روی دندانها باشد كه جرمگیری در این خصوص موثر است. اگر زردی دندان ناشی از جنس دندانها باشد، اقدام خاصی نمیتوان برای آن انجام داد. در جرمگیری از طریق روش مكانیكی جرمهایی را كه روی دندان رسوب كرده اند برمیداریم كه این كار توسط قلمهای جرمگیری صورت میگیرد. البته در روش جرمگیری فقط جرم روی دندانها از بین برده میشود و هیچ ساییدگی روی دندانها ایجاد نمیشود. اما روش بلیچینگ یا سفید كردن دندانها تاثیر مستقیم روی مینای دندانها دارد.
به این صورت که موادی روی مینای دندان گذاشته شده و بعد از چند دقیقه آن مواد را برمیدارند كه این باعث تغییر رنگ دندانها میشود.
بهتر است بدانید كه روش جرمگیری فقط مكانیكی است اما سفید كردن دندانها مكانیكی و شیمیایی است. در مورد عوارض سفید كردن دندانها نظرات متفاوتی وجود دارد؛ برخی از پزشكان بر این عقیده اند كه این روش مضر است و برخی دیگر بر این عقیده هستند كه با رعایت نكات لازم این كار خطری برای دندانها ندارد. به هر حال نظرات مخلتفی در این زمینه وجود دارد كه هنوز به یك جمعبندی كلی نرسیده است. برخی از مردم جرمگیری را برای مینای دندان مضر میدانند ولی برخلاف تصور آنها، جرمگیری نهتنها برای دندان ضرری ندارد بلكه با برداشتن مواد خشن و پلاك میكروبی از سطح دندان به سلامت لثهها نیز كمك میكند.
انتهای پیام/
منبع سیمرغ