به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایسنا چربی در حال حاضر مثل طعمهای شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی (طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است.
پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزهای متفاوت از دیگر مزهها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است.
محققان گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی است.
یافتههای این بررسی در مجله Chemical Senses منتشر شده است.
انتهای پیام/