سالانه کاربران هزاران گجت به اصطلاح ضدآب خود را با توجه به ادعای شرکت سازنده زیر آب می برند و آن را به یک آجر بی استفاده تبدیل می کنند.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اصطلاح ضد آب بودن گجت ها و موبایل ها موضوعی است که کاربران را در هنگام خرید این وسایل با مشکل رو به رو کرده است.

دانستن اصول اولیه اصطلاح water-resistant در سالم نگه داشتن گجت و همچنین انتخاب گزینه مناسب برای فضاهای باز و ورزشی اهمیت زیادی دارد. مهم ترین نکته درباره ضدآب بودن (waterproof) یک دستگاه این است که بدانید هیچ دستگاه ضدآبی هنوز ساخته نشده است. 

درواقع این ترفندی تبلیغاتی است و سازندگان گوشی، ساعت، جی.پی.اس، اسپیکرهای همراه و... باید به جای استفاده از waterproof از water-resistant استفاده کنند و پارامترهای مشخص شده توسط سازنده را روی جعبه گجت ذکر کنند.

هر سازنده ای می تواند ادعا کند که  دستگاهش در برابر آب مقاوم water-resistant است، اما نسبت به تعریفی که از آن دارد نباید به این ادعا اعتماد کرد.


IP در اصل یک کد جهانی و استاندارد است که میزان مقاومت گجت از نظر فیزیکی و نفوذ مایعات را مشخص می کند. IPXY به معنای آن است که دستگاه به اندازه X در برابر عوامل فیزیکی و به اندازه Y در برابر مایعات از خود مقاومت نشان می دهد. 

بنابراین در صورتی که اعداد X و Y بیشتر باشند، دستگاه مقاومت بیشتر دارد. هرچند برچسب IP12 در دنیای واقعی وجود دارد، اما عددی کمتر از IP56 را روی دستگاه ها نمی بینید. 


انتهای پیام/
برچسب ها: waterproof ، گجت ، ضد آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار