یک متخصص گوش،حلق و بینی با اشاره به سن پایین شیوع سرطان تیروئید گفت: سرطان تیروئید به خصوص در خانم‌های 20 تا 30 ساله بروز می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اصغر شیرازی متخصص گوش حلق و بینی در جمع خبرنگاران پس از افتتاحیه سمینار تومورهای سر و گردن که صبح امروز در بیمارستان میلاد برگزار شد با اشاره به شیوع پایین سرطان تیروئید اظهار کرد: سرطان تیروئید به دلیل سن پایین ابتلا به آن اهمیت دارد این سرطان علاوه بر سنین بالا در سن پایین نیز بروز می‌کند این سرطان به خصوص در خانم‌های 20 تا 30 ساله دیده می‌شود همچنین این بیماری در خانم‌های بالای 50 سال نیز مشاهده می‌شود.
 
وی افزود در صورتی که سرطان تیروئید در مراحل اولیه تشخیص داده شود به طور کامل درمان می شود استفاده زیاد از پرتو درمانی سبب بروز این سرطان می‌شود هر نوع پرتو درمانی در دوران طفولیت احتمال ابتلا به سرطان تیروئید را افزایش می‌دهد این افراد باید به طور مرتب تحت معاینه های هر 6 ماه تا یک سال یکبار قرار بگیرند.
 
این متخصص گوش حلق و بینی ادامه داد: گاهی پس از معاینه ناحیه گردن متوجه می‌شویم منشا آن سرطان تیروئید است گاهی نیز فرد بدون علائم کم کاری یا پرکاری تیروئید به این سرطان مبتلا می‌شوند.
 
شیرازی بیان کرد: گاهی سرطان تیروئید ریشه ارثی دارد و افرادی که سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند تحت معاینه دوره‌ای قرار می‌گیرند همچنین یکی از علائم این بیماری گرفتگی صدا است درمان جراحی به بهبود این بیماری کمک می‌کند به دلیل آنکه غده تیروئید به تنظیم کلسیم بدن کمک می‌کند و عصب‌های ظریفی در این ناحیه است نحوه جراحی این غده در سرطان تیروئید اهمیت دارد برای درمان آن از پرتو درمانی ایزوتوپ درمانی و هورمون درمانی استفاده می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.