به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از ساری، عسل آرامبخش است و برای افرادی که دچار مشکلات گوارشی هستند، مفید است.
مصرف روزانه ۲ تا ۳قاشق غذاخوری عسل می تواند در سلامت افراد مفید باشد.
با استفاده از عسل به طور مداوم انسان می تواند از سرماخوردگی یا هر بیماری دیگری در امان باشد؛ معمولا اکثر میکروب ها یا باکتریها بیش از ۴ روز نمی توانند در عسل زنده بمانند و همین امر موجب می شود که با مصرف عسل خود را در برابر بیماریها ایمن سازیم.
درصورت استفاده صحیح از عسل، بدن انسان برای جذب قند موجود در آن نیاز به انسولین ندارد که این یکی از شگفتی های عسل است؛ به همین دلیل بیماران سرد مزاج می توانند به راحتی عسل مصرف کنند.
عسل ماده مغزی و مفیدی است که ازنظر کالری با سایر قندها تفاوتی ندارد.
عسل ویتامین های موردنیاز روزانه را تأمین نمی کند و فقط موجب افزایش انرژی بدن می شود همچنین عسل آرامبخش است و برای کسانی که دچار مشکلات گوارشی هستند، مفید به نظر می رسد.
البته دیابتی ها باید عسل را به میزان کم مصرف کنند.
عسل، شهد گل یا شهد گیاه است و قند عسل، قند آمیلاز است که توسط زنبور عسل به فروکتوز تبدیل می شود و این فروکتوز در بدن به قند گلوکز تبدیل می شود.
در مصرف عسل نباید زیاده روی شود؛ عسل را می توان قند ساده محسوب کرد که در بدن به قند تبدیل می شود و دیابتی ها در مصرف عسل نباید زیاده روی کنند.
عسل مانند آنتی باکتریال عمل می کند و تنها ماده غذایی است که باکتری در آن رشد نمی کند و گلودرد افراد سرماخورده را کاهش میدهد.
انتهای پیام/ز