به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایسنا، عبدالناصر میرچی داظهارکرد: عملیات مرمت این کاخ ازسال گذشته آغاز شده، ولی به دلیل شدت آسیب وارده و کندی تزریق اعتبارات، کند پیش میرود.
میرچی افزود: طبق برنامهریزیهای انجام شده بناست این مجموعه به کاخ – موزه تبدیل شده و مورد بازدید عموم مردم قرار گیرد.
میرچی خاطرنشان کرد: بدون شک با اتمام فرایند مرمت این کاخ، هویت موزهای به این مجموعه که گویای بخشی از تاریخ ایران است، باز میگردد.
این مسئول گفت: درتلاش هستیم با هماهنگی با دستگاهها و اداراتی که بخشی از فعالیتشان با اداره کل میراث فرهنگی همسو است، شرایطی برای راه اندازی فعالیتهای تفریحی دراین مجموعه فراهم کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان البرز ادامه داد: هرچند هنوز در قدمهای اولیه برای مرمت کاخ مروارید هستیم، ولی تمهیداتی اندیشیده شده تا در این مجموعه جمعه بازار صنایع دستی راهاندازی شود.
وی اظهار کرد: این جمعه بازار به صورت 30 غرفه طراحی و اجرا شده که دراین غرفهها تولیدات صنایع دستی هنرمندان البرزی به نمایش گذاشته میشود .
وی خاطرنشان کرد: علاقه مندان به آثار مرتبط با رشته های مختلف صنایع دستی میتوانند هرجمعه به این بازار مراجعه و تولیدات هنرمندان البرزی را با قیمت مناسب خریداری کنند.
میرچی گفت: بدون شک برپایی این جمعه بازار نقش بسزایی در آشناسازی مردم با هنرهنرمندان صنایع دستی کاراستان فراهم میکند.
این مسئول گفت: این جمعه بازار فرصتی دراختیار هنرمندان قرار میدهد که بتوانند بازار فروش مناسبی برای تولیداتشان پیدا کنند .
مدیرکل میراث فرهنگی ادامه داد: علاوه براین برپایی این جمعه بازار زمینهای ایجاد میکند تا بازدید بیشتری از کاخ مروارید به عنوان یکی ازآثار به جا مانده ازدوران پهلوی صورت بگیرد.
وی در پایان گفت: آثار تاریخی میراث به جا مانده از گذشتگان ما هستند که بخشی از تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم را حکایت میکنند، بنابراین همه ما در قبال حفظ و نگهداری ازآنها مسئول هستیم و باید تا جایی که میتوانیم در معرفی این آثار به نسلهای بعدی بکوشیم.