بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خببرنگاران جوان با اشاره به کاربردی کردن 20 درصد از پایاننامهها اظهار کرد: با ارائه راهکارهایی برای کاربردی کردن 20 درصداز پایاننامهها،طرحهای مشارکتی با حضور اساتید و دانشجویان و صندوق را به دانشگاهها ایجاد کردهایم.
وی در ادامه افزود: برای ارتقا و تعالی شرکتها لازم است تا صندوقی برای حمایت از آنها ایجاد شود و این صندوق از مسیر اصلی فرد دور نشود، ضمن آنکه از طریق این صندوق حمایتهای لازم به شرکتهای دانشبنیان صورت گیرد که در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی تشکیل شد.
سلطانی خاطر نشان کرد: تاکنون هزار و 512 شرکت دانش بنیان تائید شده است و از هزار و سه طرح رسیده به صندوق نوآوری و شکوفایی تعداد 718 طرح تعیین تکلیف شدند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به میزان اعتبارات شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد:درخواست دریافت اعتبارات 429 شرکت بالغ بر 330 میلیارد تومان بود که از کارشناسی بر روی این تقاضا با اعطای 153 میلیارد تومان به شرکتهای دانشبنیان متقاضی اعلام شد و به اعطای این اعتبارات 63 درصد مطالبات پرداخت شده است.
وی بیان کرد: تاکنون 13 صندوق پژوهش و فناوری با صندوق نوآوری و شکوفای در قالب امضای قرار داد همکاری دارند. در حال حاضر 50 شرکت کارگزار با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری دارند که 13 مورد آن پژوهشی و فناوری هستند و افزایش تعداد این صندوق از برنامههای اصلی است و این صندوق ها نیز باید خود را برای کار در فضای رقابتی آماده کند.
سلطانی با اشاره به کاربردی کردن پایاننامهها و رسالهها در دانشگاهها عنوان کرد: در این راستا به روسای دانشگاهها پیشنهاد کردیم که 20 درصد از کل پایاننامهها و رسالههایی که در دانشگاهها اجرایی میشوند و قابلیت تجاری سازی را دارند از سوی صندوق مورد حمایت قرار میگیرند، به دانشگاهها پیشنهاد کردهایم که از این دسته طرحهایی که قابلیت تجاری سازی دارند در قالب شرکت دانش بنیان در دانشگاهها پیگیری کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: از میزان سه هزار میلیارد اعتبارات اولیه صندوق نوآوری و شکوفایی تنها 185 درصد آن محقق شده است و لازم است تا همکاری لازم صورت گیرد تا اعتبارات صندوق تامین شود.
انتهای پیام/