رابرت فیسک روزنامه نگار مشهور انگلیسی با اشاره به جنایات آل‌سعود در یمن و انتقاد از حامیان گروه تروریستی داعش از جمله عربستان سعودی تصریح کرد امروز صدای پول از تمدن بلندتر است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه ایندیپندنت نوشت: غرب دوست دارد فکر کند که «تمدن» بر داعش فایق خواهد آمد، اما تاریخ نشان داده است که چنین تصوری اشتباه است. 

این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود و در تحلیلی به قلم رابرت فیسک نوشت : ما همواره بر این باور بوده‌ایم که خشونت و وحشیگری هیچگاه در برابر قدرت درستکاری تاب نخواهد آورد. آدم های بد شکست می خورند و آدم های خوب پیروز می شوند. اخلاقیات، حقوق بشر، قانون و دموکراسی همیشه  بر بدی ها غلبه خواهند کرد. 

اینها درس هایی است که از جنگ جهانی دوم آموخته ایم. ادیان بزرگ به ما درمورد خوبی، فروتنی، خانواده، عشق و ایمان آموخته اند. پس چرا ما نباید چنین اعتقاد مستحکمی داشته باشیم که خشونت و شکنجه و بی رحمی هیچگاه قادر نخواهند بود بیش از خوبی دوام آورند؟ 

گروه (تکفیری- صهیونیستی) داعش هم شیطانی است. این گروه مخالفان خود را قتل عام و مردم غیر نظامی را سلاخی می‌کند، افراد بی‌گناه را سر می برد، به کوکان تجاوز می‌کند و زنان را به بردگی می‌گیرد و در نتیجه محکوم به نابودی است. 

هفته گذشته اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا مردم عراق را به فرار در  برابر داعش متهم کرد. پیام سخنان او نیز همین بود که تمدن همیشه در برابر وحشی گری پیروز خواهد بود. 


نویسنده در ادامه افزوده است   اکنون در بخش های تحت تسلط گروه (تفکیری صهیونیستی) داعش مالیات ها افزایش یافته و مجازات ها وحشیانه است اما این بدین معنی نیست که خلافت موسوم به «خلافت اسلامی» مغلوب تمدن خواهد شد.  اکنون که مقامات ما به تحسین ارزش های انگلیسی می پردازند در همان زمان از افراد رشوه خوار ریاکار ثروتمند و خطرناکی که داعش را تشکیل داده اند و از آن حمایت می کنند، تجلیل می نمایند، چگونه می توان انتظار شکست داعش را داشت.

 وی درادامه تاکید می کند که منظورش به سعودی هایی است که به شکل گیری داعش و رواج افراطی گرایی کمک کرده اند. درست است که عربستان عناصر داعش را دستگیر می کند اما همین سعودی ها هستند که با حمایت غرب به کشتار هزاران حوثی شیعه در یمن می پردازند. 

نویسنده در انتها اینگونه نتیجه گرفته است که در دنیای امروز صدای پول از تمدن بلندتر است. اما هنوز احتمال دارد که تمدن بر وحشی گری پیروز شود. وی این احتمال را مطرح می کند که کارتر، کامرون و دیگران داعش را کلا تحت اختیار درآورند، آن را به جناح های مختلف تقسیم  و میانه روهای آنان را انتخاب کنند. اینگونه یک گروه جدید لیبرال ایجاد خواهد شد که می توان با آن تجارت و ارتباط برقرار کرد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار