به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، Sophia Lally دختر 5 ساله خانم Maria Lally مدتی قبل به بیماری آبله مرغان دچار شده بود و تنها با استراحت و مصرف آنتی بیوتیکها و داروهای ضد حساسیت معمولی حال او خوب شده بود، اما دو هفته پس از بهبود دختر دیگر خانم Maria به نام Rosie،دو ساله علائمی از بروز جوشهای آبله مرغان در بدنش نمایان شده و والدین او گمان میکردند که شدت بیماری در او خفیفتر از خواهر بزرگش باشد اما به طور ناگهانی با بروز عفونت شدید خونی این کودک نوپا مجبور به بستری در بیمارستان و تلاشی سخت برای زنده ماندن شد.
پزشکان با معالجه کودک نوپا، اعلام کردند که نقاط جوش های آبله مرغان در او مشکوک به آلودگی با باکتری است که وارد جریان خون او شده است و ناچار به تزریق آنتی بیوتیکهای وریدی برای مقابله با شدت یافتن باکتریها شدند.
کارشناسان هشدار میدهند، بیماریهای واگیردار از جمله آبله مرغان میتواند پس از انتقال از فردی به فرد دیگر بسته به وضعیت سیستم ایمنی فرد گیرنده بیماری جهش یافته بشدت خطرناک و حتی مرگبار شود.
بیماری آبله مرغان که یک بیماری شایع در دوران کودکی میتواند حتی مرگبار باشد و با مسموم کردن خون سبب مرگ افراد شود.
همچنین این بیماری میتواند سبب ایجاد درد فراوان مشکلات عصبی طولانی مدت، آسیب مغزی، مشکل تعادل و حتی مرگ شود.
علائم ابتلا به آبله مرغان عبارتند از، مشکلات تنفسی، سردرگمی و خواب آلودگی، سردرد شدید، نقاط قرمز، ملتهب و بثورات جلدی که باید سریعا در این موارد به پزشک مراجعه کرد.
کارشناسان هشدار می دهند به دلیل باز شدن منافذ پوستی به دلیل بروز جوشهای این بیماری، باکتری ها سریعتر میتوانند وارد بدن شوند و به همین دلیل فرد با انواع عفونتهای ناخواسته مواجه شود.
خوشبختانه با اقدامات سریع پزشکی، جان این دختر کوچک از مرگ حتمی به خاطر مسمومیت خونی رهایی یافته است.
انتهای پیام/