به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ خوردن پیوسته غذاهای ناسالم در طول روز موجب بالا ماندن دائمی سطح انسولین خون میشود که با ادامه این وضع، سلولها هورمون حیاتی انسولین را نادیده گرفته و با وقوع مقاومت در برابر انسولین، فرد به بیماری دیابت مبتلا میشود. یکی از اثرات جانبی چاقی، بروز دیابت نوع دو است؛ بیماری که در سه دهه گذشته بشدت افزایش پیدا کرده و حتی در نوجوانان نیز شایع شده است.
افسردگی از دیگر عوارض جانبی مصرف غذاهای ناسالم است که پدیدهای شایع در بین نوجوانان ساکن کشورهای صنعتی است. کارشناسان امر معتقدند که تغییر هورمونی، افراد را بیش از گذشته مستعد تغییرات رفتاری و نوسانات خلق و خو میکند و تغذیه سالم، نقش سازندهای در تنظیم سطح هورمونهای بدن دارد.
به همین دلیل توصیه میشود این دسته افراد از مصرف غذاهای حاوی چربیهای ترانس، چربیهای اشباع و غذاهای صنعتی ـ نظیر انواع کنسرو، سوسیس و کالباسها ـ دوری کنند. این غذاها در ۵۸ درصد موارد، نقش موثری در افزایش خطر افسردگی داشتهاند.
فست فودها باعث تغييرات شديد خلقي مي شوند و آستانه تحمل فرد را به شدت پايين مي آورند.
انتهاي پيام/