به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ سید هاشم نقیبی، افزود: 7 هزارو 800 هکتار سطح زیر کشت آلو در استان داشته ایم که هم از این سطح 6 هزار و 400 هکتار آن بارور و یکهزار 400 هکتار آن غیر بارور می باشد لحاظ سطح زیر کشت و هم از لحاظ میزان تولید آلو رتبه نحست را در کشور داریم . وی تصریح کرد: بیش از 60 هزار تن در سال میزان تولید آلو در استان که میزان برداشت آلو 7 هزار کیلوگرم در هر هکتار است. وی به بهترین شهرستانهای تولید کننده آلو در استان اشاره کرد و افزود: نیشابور، مشهد، چناران، کاشمر، طرقبه شاندیزو تربت حیدریه است. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد:حدود 40 درصدآلوی تولیدی استان به مصرف تازه خوری می رسد و مابقی آن به آلوی خشک و لواشک تبدیل می گردد. نقیبی گفت: همه ساله حدود 5 هزار تن آلو تبدیلی در استان تولید می شود که بیشتر از ارقام شمس طرقبه ،بخارا و درگزی می باشد . انتهای پیام/ی