این ماجرا از زمانی آغاز شد که مجید شایسته از به خدمت گرفتن مربی خارجی برای ارتقای تنیسورها خبر داده بود و حتی شنیده ها حاکی از این بود که مربی مرد برای بانوان نیز استفاده خواهد شد. هر چند این موضوع را شایسته رد کرد و اعلام کرد مربی مرد تنها برای حضور در بخش آموزش بانوان خواهد بود نه مربیگری. اما هنوز با وجود گذشت چندین ماه خبری از این مربی نشده و معلوم نیست سرنوشت مذاکرات به کجا رسیده است.
این در حالی است که پس از شکست ایران در دیویس کاپ و سقوط به دسته سوم، کادر فنی و فدراسیون نشین ها این مشکل را به ضعف در رده های پایه تنیس نسبت دادند و این مسئله را در گرو توجه بیشتر به نونهالان دانستند که عملی شدن این قول می توانست امید را به تنیس ایران بازگرداند، اما تاکنون اقدام عملی در این زمینه صورت نگرفته است.
با این وجود اکنون زمزمه هایی مبنی بر مذاکره فدراسیون تنیس با یک بازیکن دوملیتی ساکن انگلستان برای حضور در تیم ملی شنیده میشود و این سوال به وجود میآید که آیا در ایران تنیسوری که بتوان روی آن سرمایه گذاری کرد و نتیجه گرفت وجود دارد یا نه؟ آیا باید برای مقام آوری دست به دامن دو ملیتی ها شد؟
شاهرخ کشاورز کارشناس تنیس کشورمان در این خصوص گفت: اضافه کردن بازیکن دو ملیتی به تیم ملی تنیس اشکالی از نظر کارشناسان ندارد. با این که باید بسیاری از مسائل مانند رنکینگ جهانی وحرفه ای بودن وی را مورد لحاظ قرار داد اما نباید به دلیل دوملیتی بودن این بازیکن، درهای تیم ملی را به هر دلیل روی وی باز کرد.
اکبر طاهری پیشکسوت تنیس نیز درباره اضافه کردن بازیکن دوملیتی به تیم ملی گفت: آوردن بازیکن خارجی ایده خوبی است اما فقط در کوتاه مدت برای ایران ثمره دارد وبرای پیشرفت تنیس باید سرمایه گزاری های عظیمی صورت بگیرد.
حال باید دید خارجی ها میتوانند آسانسور تنیس ایران را تعمیر کنند یا باید همچنان شاهد بازی با راکت های شکسته در این رشته باشیم.
انتهای پیام/