قریشی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان فروع دین باید مورد توجه قرار گیرد، متذکر شد: تولی و تبری به عنوان مقدمه امر به معروف و نهی از منکر محسوب میشود و تولی به معنی دوست داشتن اهل حق و تبری به معنای دور جستن از باطل است.
قریشی ابراز داشت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه جاری و ساری شود و در این راستا ابتدا باید مسئله تولی و تبری در جامعه پیاده شود اگر این مسئله به صورت عمومی در جامعه اجرایی نشود نتیجهبخش نخواهد بود و باید این موضوع در جامعه تسری یابد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: یک سری نمادهای بارز و ظاهر امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که باید مورد توجه ستاد امر به معروف و نهی از منکر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه دین اسلام دین رحمت و عطوفت و از طرف دیگر شدت است و در واقع هنر دین این است که دو موضوع رحمت و شدت در کنار هم قرار میگیرد، افزود: باید مسئله امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بیشتر تبلیغ شود و در برخی موارد نیز باید برخورد مناسب در دستور کار قرار گیرد چراکه اگر برخورد مناسب در جامعه صورت نگیرد منکرات در جامعه تسری مییابد.
قریشی مسئله امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه همگانی دانست و یادآور شد: در صورت مشاهده مظاهر روشن منکر باید به درستی به این موضوع ورود پیدا کرد و تذکر قاطع و جدی و برخورد مناسب صورت گیرد و با تذکر جدی مسئله قابل کنترل خواهد بود.
وی ادامه داد: اصول دین مربوط به اعتقاد بوده و کسی که به اصول دین اعتقاد ندارد از دین بیرون است و بعد از اصول دین فروع دین بوده که باید به آن عمل شود 10 مسئله از جمله نماز، روزه، حج، زکات، خمس، جهاد، تولی، تبری، امر به معروف و نهی از منکر مهمترین فروعات دین است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با بیان اینکه فرد متدین باید این 10 فرع دین را در زندگی خود پیاده کند، تصریح کرد: فروع دین مربوط به عمل و تکالیف دینی است و فردی که به فروع دین عمل نکند فردی متدین نیست.
وی ادامه داد: اگر مسئله نماز نباشد فرد دیندار محسوب نمیشود و در واقع خیمه دین نماز است و روزه بعد از اصول دین به عنوان 10 فرع دین محسوب میشود.
انتهای پیام/پ