به گزارش خبرنگار اخبار
داغ گروه
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود واعظی درباره برنامه وزارت ارتباطات برای فیلترینگ هوشمند، اظهار داشت: برای نیمه دوم سال گذشته اعلام کردیم، فیلترینگ هوشمند در دستورکار وزارت ارتباطات قرار دارد. این پروژه در سه مرحله اجرایی خواهد شد و به جای اینکه برای اجرای آن با یک شرکت خارجی قرارداد منعقد کنیم به دلیل حساسیت فیلترینگ و نیاز به بومی بودن این فناوری ترجیح دادیم از متخصصان داخلی برای طراحی فیلترینگ هوشمند بهره ببریم.
وی گفت: از این رو باتعدادی دانشگاه و مرکز علمی برای طراحی این پروژه مذاکره کردیم و مرحله اول فیلترینگ هوشمند توسط آنها اجرایی شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در مرحله دوم اجرای فیلترینگ هوشمند هستیم، گفت: دانشگاههای همکار باید نتایج قراردادهایی که برای این منظور بارها منعقد شده را سریعتر آماده کنند، اما به این موضوع نیز واقفیم که طرفهای قرارداد از تمام امکانات و تمام ظرفیت خود برای اجرای سریعتر پروژه استفاده میکنند.
وی تاکید کرد: رویکرد دولت نیز در فیلترینگ هوشمند این است که آنچه مورد نیاز مردم است و منعی ندارد، فیلتر نشود.
دو سال پیش 3 میلیون ایرانی از اینترنت استفاده میکردند
وزیر ارتباطات در پاسخ به سؤال دیگری درباره حل نشدن گلایه مردم از اینترنت گفت: انتظارات مردم از سرویس اینترنت مرتب در حال افزایش است، اما باید به این نکته توجه کنیم که در دو سال گذشته 3 میلیون و 200 هزار نفر از اینترنت استفاده میکردند، اما امروز 20 میلیون نفر استفاده میکنند.
وی گفت: در این مدت همچنین تمام محدودیتها را از دانشگاهها، مراکز علمی و کسب و کارها برای دریافت اینترنت پرسرعت برداشتهایم، اما سرعت توسعه اینترنت از رشد تقاضاها بیشتر است.
رشد پرشتاب تولید محتوا در کشور
وزیر ارتباطات همچنین به رشد تولید محتوای داخلی در کشور اشاره کرد و گفت: آمارها نشان میدهد، در سال گذشته برنامههای کاربردی متعددی از سوی توسعهدهندگان ایرانی عرضه شده و تولید محتوای فارسی به شدت رشد یافته است.
انتهای پیام/