به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مدیرجهادکشاورزی آمل گفت:در شهرستان آمل سالانه 56 هزار و 574 تن گوشت سفيد از واحدهای مرغداری گوشتی توليد و روانه بازار مصرف می شود .
مرتضی امینی نیاکی افزود:شهرستان آمل با توليد 56 هزار و 574 تن گوشت سفيد در سال بيش از 18.5 درصد توليد گوشت سفيد مازندران را به خود اختصاص می دهد.
به گفته وی :اين شهرستان با دارا بودن 362 واحد مرغداری گوشتی فعال با ظرفيت جوجه ريزی حدود 5 ميليون و 576 هزار قطعه در هر دوره، 56 هزار و 574 تن گوشت سفيد توليد و به بازار مصرف عرضه می شود .
انتهای پیام/پ