1-بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف منظم میوه و سبزیجات می تواند تا میزان 70 درصد از بروز سرطان پیشگیری کند.
2-از خوردن قهوه ، چای وشکلات که دارای کافئین زیاد است پرهیز کنید. چای سبز جانشینی بهتر و دارای خواص ضد سرطان است. بهترین نوشیدنی آب است. برای جلوگیری از ورود توکسین های معروف(مواد سمی ) و فلزات سنگین در آبهای لوله کشی به بدن ، مصرف آب تصفیه شده یا فیلتر شده مناسب است . از خوردن آبهای تقطیر شده پرهیز کنید.
3-سلول های سرطانی در محیط حاوی اکسیژن توان ماندن ندارند. ورزش روزانه وتنفس عمیق باعث می شود که اکسیژن به لایه های سلولی برسد . اکسیژن درمانی روش دیگرِی برای از بین بردن سلول های سرطانی است.
4-اهمیت تغذیه بعد از شیمی درمانی دوچندان می شود، گاهی بیماران سرطانی با نادیده گرفتن تغذیه صحیح حین و بعد شیمی درمانی روند درمان این بیماری را پیچیده تر می کنند از این رو با مشاوره و مشورت با دکتر تغذیه بیماران سلامتی باید تحت نظر پزشک خود قرار بگیرند.
5-مصرف میوه، سبزی و غلات سبوس دار را افزایش دهید. مصرف گوشت قرمز، مواد غذایی پرچرب حیوانی، غلات و شکر تصفیه نشده راکم کنید، همچنین با مصرف سیر، غلات؛ پیاز از گسترش سلول های سرطانی در بدنتان جلوگیری کنید.
انتهای پیام/