سنندج؛

پلمپ یک واحد رستوران بین راهی در مسیر سنندج – کامیاران

کارشناس نظارت و بازرسی اداره کل میراث فرهنگی استان کردستان از پلمپ یک واحد رستوران بین راهی در مسیر سنندج – کامیاران خبر داد.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان علی ابراهیمی گفت: این واحد رستوران بین راهی به دلیل تخلفات بهداشتی و نواقص مربوط به سرویس های بهداشتی از سوی بازرسان این اداره کل و اماکن و بهداشت به مدت یک ماه پلمپ شد.

وی با اشاره به اینکه تعداد 80 واحد بین راهی در مسیر های مختلف استان کردستان فعالیت دارند گفت: در صورت مشاهده تخلف با این واحدها برخورد خواهد شد.

استان کردستان با 227کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق یکی از استان های مرزی و مقصد گردشگری کشور محسوب می شود و سالانه بیش از دو میلیون گردشگر داخلی و خارجی از بازارچه های مرزی و جاذبه های طبیعی و تاریخی این استان دیدن می کنند.

انتهای پیام/گ
برچسب ها: نواقص ، مسیر ، فعالیت ، مرزی ، کردستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.