به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ كاكائو به عنوان دارویی انرژی بخش، شادی آفرین و تقویت كننده قلب شناخته می شود.
كاكائو باعث كاهش فشار خون و تنظیم كلسترول بد در خون میشود.
این گیاه به عنوان ضدعفونی كننده و انگل كش نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
از خواص دیگر كاكائو می توان به خاصیت ادرار آوری، قاعده آوری آن اشاره كرد.
در بعضی از نقاط دنیا از كاكائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشكی لبها و چشم استفاده می كنند.
كاكائو انرژی بخش بوده و باعث از بین رفتن بی حالی، سختی های زایمان و روماتیسم می شود.
محلیها از كاكائو در درمان مارگزیدگی و جراحتها نیز بهره می برند.
به علت وجود تانن در پوسته و ریشه كاكائو، فعالیت ضد توموری برای این گیاه نیز پیشبینی شده است.
كاكائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی اكسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان دارد، اما طی فرآیند شكلات سازی، مقدار زیادی از مواد آنتیاكسیدانی كاكائو از بین میرود.
بنابراین میتوان گفت شكلات تهیه شده از كاكائو به دلیل انجام فرآیند در كارخانه خواص مفید دانه كاكائوی خالص را ندارد.
اگر پوست هسته كاكائو را دم كنید، نوشابه مطبوعی از آن به دست میآید كه بوی شكلات دارد و دارای مقدار زیادی ویتامین و برای تقویت استخوانها مفید است. مخصوصا به كسانی كه دارای نرمی استخوان (راشیتیسم) هستند، مصرف این جوشانده توصیه می شود.
مصرف ناصحیح كاكائو باعث عوارض كبدی و قلبی میشود.
كسانی كه طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد كاكائو و محصولات آن خودداری كنند.
برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن كاكائو ممنوع است.
انتهای پیام/ی