جعفر سبحانی در گفتگو با خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه در دولت قبل بیشتر واگذاریها در جهت رد دیون انجام میشد اظهار داشت: در سال 93 حتی یک ریال هم واگذاری برای رد دیون انجام نشد.
مشاور رئیس سازمان خصوصیسازی افزود: امسال نیز دولت مصوبهای را تحت عنوان رد دیون از طریق واگذاری نداشته است که این مسئله هم به بخش خصوصی کمک میکند و هم موجب کارکرد بهتر سازمانها میشود.
وی با بیان اینکه تکیه به رد دیون موجب جلوگیری از ورود بخش خصوصی واقعی به گردونه واگذاریها میشود، تصریح کرد: معمولا شرکتی که برای رفع بدهی رد دیون میشود به دست افراد غیرمتخصص سپرده شده و از طرفی به هیچ وجه روی این اقدام ناپسند نمیتوان نام واگذاری را گذاشت.
سبحانی تأکید کرد: در دولت یازدهم برای رد دیون تحت عنوان واگذاری هیچ اقدامی صورت نگرفته و دولت میتواند درآمد حاصل از واگذاری به بخش خصوصی واقعی را برای رفع بدهیهای خود استفاده کند.
وی همچنین تصریح کرد: در واقع بخش خصوصی واقعی، شبه دولتی (برای این بخش تعریف علمی وجود نداردولی از طرفی هم این بخش 100 درصد دولتی نیست و به لحاظ قانونی اجازه واگذاری به این بخش وجود دارد)، رد دیون و سهام عدالت مقاصد واگذاریها هستند که همان گونه که گفته شد به طلبکاران دولت رد دیونی انجام نشده است.
سبحانی در خصوص تعهد بودجهای سال 94 سازمان خصوصیسازی گفت: تعهد بودجهای از محل بودجه سال 94 حدود 18هزار میلیارد تومان است که تاکنون نزدیک 3 هزار و 500 تا 4 هزار میلیارد تومان به حساب خزانه واریز کردهایم.
مشاور رئیس سازمان خصوصیسازی افزود: فصل مجامع در حال اتمام است و از شهریور ماه واگذاریها آغاز میشود که امیدواریم سال پررونقی در این خصوص پیش رو داشته باشیم.
وی گفت: 120 شرکت برای واگذاری باقی مانده که تلاش بر این است تا پایان سال این واگذاریها صورت پذیرد.
انتهای پیام/