با کاهش چربی‌های اشباع شده در غذای نوجوانان از بلوغ زودرس جلوگیری کنیم.

دکتر پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین علت‌های بلوغ زودرس برنامه غذایی غلط است. 

وی افزود: امروز چاقی نوجوانان را بیش از گذشته می‌بینیم. مصرف غذاهای فست فودی،‌ غذاهای چرب، غذاهای که فاقد سبزیجات و میوه‌جات لازم است همه‌ی این‌ها دست به دست هم داده که بافت چربی کودکان ما زیاد شود این بافت چربی‌ زمینه برای بلوغ زودرس در نوجوانان ما خواهد شد. 

وی تصریح کرد: اگر ما یک راهکار بخواهیم اولین قدم کاهش چربی‌های اشباع شده است. چربی‌هایی مثل‌: کره‌، خامه، سرشیر، روغن‌های حیوانی و همچنین چربی‌های ترانس مثل روغن جامد باید کنار گذاشته شود.

وی در پایان عنوان کرد: در کنار تغذیه، ورزش می‌تواند کمک کننده باشد، اما نقش اصلی را تغذیه تعیین می‌کند.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.