به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدیرجهاد کشاورزی آمل گفت:در راستاي ارتقاء سطح علمي و مهارتی پرورش دهندگان قارچ خوراکي در آمل و به منظور افزايش توليد در واحد سطح، يکدوره کلاس آموزشی روزه با موضوع کاشت، داشت ، برداشت و نحوه نگهداري و بسته بندي آن توسط مديريت جهاد کشاورزي شهرستان آمل برگزارشد.
امینی افزود:دراين دوره آموزشي مهارتي 4 روزه که با شرکت بيش از 23نفر از توليدکنندگان قارچ خوراکي و با حضور کارشناسان مرتبط و اساتيد مجرب برگزار شد فراگيران با اصول صحيح پرورش قارچ خوراکی، مراحل تهيه و تأمين بذر خوب، نحوه کاشت، مراقبت، برداشت ، بسته بندي ونگهداري آن و نيز چرخه زندگي قارچ، تفاوت قارچ خوراکي با قارچ غيرخوراکي، تقسيم بندي قارچ ها بر اساس نحوه مصرف و تغذيه، انواع قارچ اعم از خوراکي، دارويي و سمي آشنا شدند.