به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دكتر ابراهيم جعفرزاده پور اظهار داشت: نارسا خواني يك اختلال ويژه يادگيري در ارتباط با خواندن و نوشتن است كه يكي از اختلالات مهم در سنين آغازين مدرسه به شمار مي رود.
وي با اشاره به اينكه عارضه نارساخواني ممكن است در ميانسالي و يا هر سن ديگري به وجود آيد، گفت: اين بيماري به علت آسيب بخشهايي از مغز ايجاد مي شود ولي آنچه در مورد كودكان بيشتر با آن مواجه هستيم نوع مادرزادي آن است.
اين متخصص اپتومتري افزود: اين كودكان به رغم بهره هوشي مناسب و ظاهر كاملا طبيعي در درسهاي خواندني و نوشتني بسيار ضعيف و ناتوان به نظر مي رسند و در دروسي مانند املاء، انشاء و فارسي به ندرت نمره اي نزديك نمره 10 دريافت مي كنند.
دكتر جعفرزاده پور ادامه داد: ناتواني اين كودكان در دروس اصلي (فارسي و املاء) در سالهاي اول ابتدايي تاثير بسيار ناخوشايندي در روحيه و رفتار كودك در مدرسه و منزل خواهد داشت. حس تحقير ناشي از شكستهاي درسي و ناتواني آموزشي كودك و پرخاشگري والدين و يا معلم انگيزه ادامه تحصيل و درس خواندن را از وي سلب خواهد كرد.
وي خاطرنشان كرد: درمان كودكان مبتلا به اين عارضه نيازمند همكاري يك پروژه تيمي است كه ازسوي اپتومتريست، گفتاردرمانگر و روانشناس محقق خواهد شد. /