به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی اصغر زبردست با اشاره به اینکه توسعه صادرات غیرنفتی بدون هموار کردن مسیر صادرات برای تجار و بازرگانان امکانپذیر نیست، اظهار داشت: برای کاهش تکیه بودجه کشور به نفت باید در راستای افزایش صادرات غیرنفتی تلاش جدی صورت گیرد که این امر بدون همکاری و هماهنگی بخش خصوصی و دولتی اجرایی نمیشود.
وی با بیان اینکه صادرات دارای بخشهای متعددی بوده و تنها به صادرکنندگان منتهی نمیشود، افزود: بخش تولید استان باید به گونهای فعالیت کند که تولیدات همدان در بازارهای جهانی قابلیت رقابت با سایر کشورها را داشته باشد.
زبردست با اشاره به اینکه کالاهای صادراتی همدان باید افزایش یابد، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد کالاهای صادراتی از استان همدان محدود بوده و با اعمال برخی سیاستها از سوی کشورهای هدف، صادرات کالاهای استان همدان با مشکل مواجه میشود.
وی با تصریح بر اینکه سیمان بخش قابل توجهی از صادرات استان همدان را به خود اختصاص میدهد، گفت: این روزها صادرات این محصول با مشکل مواجه شده و کاهش چشمگیری را نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه میکند.
رئیس اتاق بازرگانی استان همدان تاکید کرد: باید برنامهریزی درست و واقعبینانه میزان کالاهای صادراتی استان همدان را افزایش دهیم که این امر نیازمند رونق و فعالیت بخش تولید نیز هست.
وی محدود بودن بازارهای صادراتی استان همدان را از دیگر مشکلات در این حوزه دانست و گفت: اتاق بازرگانی همدان برنامه مشخصی در زمینه افزایش بازارهای هدف صادراتی دارد که امیدواریم با همکاری تجار و صادرکنندگان آنها را عملیاتی کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی استان همدان با بیان اینکه اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری براساس برنامهریزی و منافع استان صورت میگیرد، عنوان کرد: هیئت تجاری اعزامی به آفریقا در زمینه سیمان، نفت، گاز، معادن، طلا، سنگهای قیمتی و کشت فراسرزمینی مذاکره میکند.
انتهای پیام/گ