به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ این جشنواره بمنظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای بومی محلی و سنتی به جای فست فودها ( غذاهای فوری )به همت شورای اسلامی شهرو شهرداری برگزار شد .تا مردم علاوه بر آشنایی با غذا های محلی بتوانند غذاهای بومی را به سبب سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت ارزان و در دسترس بودن بجای غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی جایگزین نمایند.
در این جشنواره که نزدیک به نود نوع غذای بومی محلی و به روش های مختلف تهیه و پخت شده بود به نفرات برتر جوایزی اهداشد و از بانوان نمونه و فرهیخته شهرستان نیز تجلیل شد.
انتهای پیام/پ