به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ دکتر صادقی رییس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه برگزاری این نوع همایش ها در واقع نوعی جریان سازی و بازگشت به تولید محصولات سالم غذایی و قدمی برای جلوگیری از اشاعه انواع بیماری ها است افزود: کشاورزی ارگانیک تنها به فکر تولید محصولات غذایی برای امروز و دستیابی به سود نیست بلکه به حفظ منابع برای آیندگان و تولید غذای سالم نیز فکر می کند.
عدیل سروی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز تولید ارگانیک را نه تنها نیاز بخش کشاورزی بلکه نیاز اساسی جامعه انسانی دانست و افزود: استان اردبیل با تولید سالانه 4 درصد از انواع محصولات کشاورزی کشور به عنوان یکی از قطب های کشاورزی است که در تولید محصولات سالم و ارگانیک نقش بسزایی دارد.
چمنی دبیر برگزاری این کنگره نیز هدف اصلی این کنگره را ایجاد محیطی مناسب جهت تبادل اطلاعات و به نمایش گذاشتن جدیدترین دستاورهای پژوهشی در زمینه کشاورزی ارگانیک و کشاورزی مرسوم بین پژوهشگران، اساتید و دانشجویان رشته های کشاورزی دانست و خاطر نشان کرد: از 600 مقاله رسیده به این کنگره 380 مقاله بصورت پوستر و 64 مقاله بصورت شفاهی پذیرفته شده است و ماقبی مقالات نیز به دلیل نداشتن محتوای غنی حذف شدند.
انتهای پیام/ز