به گزارش حوزه
سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران؛ معاون عربی آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان که در چارچوب دیداری رسمی به آلمان سفر کرده است، با ادرر، معاون وزیر خارجه آلمان دیدار و در خصوص مسائل مورد علاقه دو کشور بویژه بحرانهای موجود در منطقه خاورمیانه، خلیج فارس و شمال آفریقا دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار حسین امیر عبداللهیان رویکرد مثبت آلمان در کمک به حل و فصل بحرانهای منطقهای و نیز دیدگاههای مشترک دو کشور مبنی بر راهکار سیاسی و واقع بینانه برای حل و فصل این بحرانها را زمینهساز استمرار و ارتقاء مشورتها و رایزنیهای دو کشور قلمداد و اظهار امیدواری کرد: این مشورتها به همکاریهای موثر و سازنده دو کشور در حوزههای منطقهای و بین المللی منجر شود.
معاون وزیر خارجه کشورمان با اشاره به فراگیر شدن خطر تروریسم افراطی و تکفیری در سطح بین المللی، به تبیین دیدگاههای کشورمان در خصوص بحرانهای منطقهای از جمله سوریه، عراق و یمن پرداخت و نگرانی جمهوری اسلامی ایران از تلاش برخی بازیگران برای پیگیری اهداف سیاسی خود در این کشورها با استفاده ابزاری از گروههای تروریستی را ابراز کرد.
امیر عبداللهیان با اشاره به ضرورت توجه همه کشورهای علاقمند به ثبات و امنیت بین المللی نسبت به شرایط پیچیده و فوق العاده خاورمیانه، اظهار امیدواری کرد: در گفتوگوهای مشترک دو کشور، راهکارهای مشترک دو و چندجانبه سیاسی برای حل بحران های منطقه ای مورد توافق و پیگیری قرار گیرد.
معاون وزیر خارجه کشورمان همچنین از نقش مثبت آلمان در توافق هسته ای تشکر و قدردانی کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ معاون وزیر خارجه آلمان نیز در این دیدار با اشاره به توافق هستهای میان ایران و 5+1 و نیز تلاشهای کشورش تحقق این توافق، اظهار کرد: شرایط بیش از گذشته برای همکاری های دو کشور ایران و آلمان در زمینه های مختلف فراهم آمده است.
ادرر نیز نگرانیهای کشورش را نسبت به استمرار بحران در سوریه و یمن و نیز افزایش فعالیت تروریستها در این کشورها مورد اشاره قرار داد و افزود: برلین به تلاشهای مثبت خود به منظور دستیابی به راه حل سیاسی در این بحرانها بیش از پیش ادامه خواهد داد .
وی استمرار و ارتقاء مشورتها میان تهران و برلین مبتنی بر نگرشهای مشترک دو کشور را حائز اهمیت دانست و اظهار امیدواری کرد: در تداوم نشست های برنامه ریزی شده برای گفتوگوهای دیگر مقام های عالیرتبه دو کشور در تهران و برلین، راهکارهای سیاسی برای حل و فصل بحران های یاد شده تقویت شود.
انتهای پیام/