دکتر مسعود پدرامی متخصص دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به طور طبیعی دندانهای انسان برای خوردن و نوشیدن غذاها و نوشیدنیهای بسیار گرم و بسیار سرد ساخته نشده است چرا که امروزه با ساخته شدن یخچالهای صنعتی و خانگی و گرمکنها امکان تأمین خوراکیهای خیلی سرد و خیلی داغ فراهم شده است در عین حال مواد غذایی که در چرخه تولید کارخانهها ساخته میشوند و حاوی مواد اسیدی هستند، مثل نوشابهها در روند حساس شدن دندانها بسیار مؤثر هستند.
وی افزود: بهترین راه حلها برای برطرف کردن این مشکل، استفاده نکردن از نوشیدنیهای خیلی سرد و خیلی گرم و پرهیز از خوردن و آشامیدن مواد غذایی سرد و گرم بلافاصله و پشت سر هم و همچنین استفاده از مسواکها و خمیردندانهای مخصوص دندانهای حساس است.
وی در پایان گفت: نهایتاً در صورت برطرف نشدن این مشکل و ادامه حساسیت درمانهایی از قبیل فلورایدتراپی، پیوند لثه و در نهایت در صورت حساسیتهای کلافه کننده باید عصبکشی صورت گیرد.
انتهای پیام/