به گزارش
خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشگاه آکسفورد دریافتند کارد و چنگال سنگینتر موجب افزایش لذت بیشتر از غذا خواهد شد.
چارلز میشل، محقق این تحقیق اظهار کرد: این مورد به انتقال احساس معروف است و موجب تمرکز بیشتر مشتری به غذا خواهد شد.
وی در ادامه افزود: وزن بیشتر قاشق و چنگال موجب توجه به غذا و صرف بیشتر غذا خواهد شد که نتیجه آن لذت بردن بیشتر از غذاهاست.
از دیگر یافتههای جالب این تحقیق، ارتباط رنگ و شکل ظاهری بشقاب غذاخوری و همچنین دسر در افزایش یا کاهش اشتهای فرد است. برای مثال، کیک شکلاتی درون بشقاب سفید و یا دسر صورتی رنگ در بشقابی هشت ضلعی موجب رضایت بیشتر مشتری خواهد شد.
انتهای پیام