رئیس پلیس راهور شهرستان کرج در ادامه با اشاره به اینکه در دنیا سالانه بالغ بر یک میلیون و دویست هزار انسان در اثر تصادفات جاده ای جان خود را از دست می دهند، گفت: ایران هم از این آمار مثتثنی نیست.
وی گفت: سال ۱۳۸۴ اوج تلفات جاده ای ایران بود و سالانه ۲۷ الی ۲۸ هزار نفر در جاده ها کشته می شدند، ولی خوشبختانه از سال ۱۳۸۴به بعد با تلاش پرسنل در پلیس راه و نیروی انتظامی و آموزش همگانی مردم و دانش آموزان علیرغم افزایش جمعیت و خودرو شاهد کاهش حوادث و تلفات جاده ای بودیم.
به گفته شرق در سال ۱۳۹۳ حدود ۱۶ هزار و۸۰۰ انسان در جاده های کل کشور کشته شدند.
رانندگان باید طی ۲۴ ساعت شبانه روز در معرض دید باشند
وی در ادامه گفت: در حال حاضر نیروهای ما در سه شیفت از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب در حال کنترل وضعیت ترافیکی و رانندگان هستند علاوه بر آن طی شب تا صبح هم گشت هایی در سطح شهر مشغول به کارند ولی رانندگان باید طی ۲۴ ساعت شبانه روز در معرض دید باشند، با توجه به اینکه این دیده شدن امنیت می آورد، این امر مستلزم وجود دستگاه های الکترونیکی است.
شرق درباره بحث مسلح بودن نیروهای پلیس راهور گفت: نیاز است که نیروهای پلیس مسلح باشند و تمامی نیروهای ما در حال حاضر مسلح هستند.
وی در خصوص بحث دوردور کردن خودروهای مدل بالا که چندی پیش رهبر معظم انقلاب بر کنترل و برخورد با آن تاکید داشتند، گفت: این طرح در کرج در مناطقی مانند خیابان آزادی رجائی شهر، بلوار شریعتی عظیمیه، محدوده گلشهر و مهرشهر و هسته مرکزی با کمک پلیس های تخصصی اجرا شده و آمار خوبی در این خصوص ارائه کردیم و تاثیر گذار هم بوده و با خودروهایی که مزاحم نوامیس مردم و باعث انسداد ترافیک می شدند، برخورد شد.
پلیس راهور هنگام بازگشایی مدارس «طرح مهر» را اجرا خواهد کرد
شرق در پاسخ به این پرسش دیگر ،مبنی بر اینکه با توجه به نزدیک شدن فصل مدارس و بیشتر شدن معضل ترافیک چه تدبیری اندیشیده اید، گفت: با بازگشایی مدارس از اول مهر به مدت ۱۵ روز تا روشن شدن وضعیت سرویس مدارس و کاهش بار ترافیک، پلیس راهور طرح ویژه ای به نام طرح مهر را اجرا می کند و معابر را پوشش می دهد تا امنیت دانش آموزان را با فرهنگسازی و نصب بنر در سطح شهر و گذاشتن گشت های موتورسوار برقرار کند.