معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان با در نظر گرفتن تسهیلاتی جایزه‌های تحصیلی به افرادی که از بیمه اشتغال استفاده می‌کنند اختصاص می‌دهد.

غلامعلی منتظر معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان در گفتگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: دورنمای بنیاد ملی نخبگان حمایت و هدایت مستعدان برای رسیدن به اثرگذاری در جامعه تخصصی و در نهایت به دست گرفتن مدیریت تحولات کشور در آینده است از این رو از سال 93 بنیاد با هدف پر رنگ کردن نقش دانشگاه، شناسایی مستعدان برتر در چارچوب مقررات بنیاد ملی نخبگان را به دانشگاه واگذار کرده است. 

وی در ادامه در خصوص جوایز تحصیلی افزود: جوایز تحصیلی غالبا به صورت کمک‌های مالی اعطا می‌شد و بنیاد ملی نخبگان شناسایی افراد را به عهده داشت و به این ترتیب هیچ ارتباطی بین دانشگاه ها و بنیاد که مرجع تربیت دانشگاه‌ها هستند وجود ندارد. 

منتظر خاطر نشان کرد: تمام اعتبارات  پرداختی به دانشجویان در ازای فعالیت دانشجویی پرداخت می‌شود تا علاوه بر جلوگیری از پرداخت پول امکان برخورداری از بیمه تکمیلی و اشتغال برای دانشجویان صاحب استعداد برتر در نظر گرفته شود. 

معاون برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: افراد از بین سه جایزه آموزش باری، پژوهش باری و فن‌باری می‌توانند از یکی استفاده کنند و از بین دو جایزه هسته فناوری‌، پژوهشی از یکی از برخوردار شوند و در صورتی که از یکی از تسهیلات آموزشی با ردیف پژوهش باری، فن‌باری استفاده کنند تا مدت استفاده تسهیلات ذکر شده از بیمه اشتغال برخوردار می‌شوند. 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌های برتر از سهمیه خاص برخوردارند، عنوان کرد: دانشجو برای مشمول شدن باید از حداقل امتیاز در شیوه نامه استفاده کنند و البته این امتیاز متناسب با عملکرد هر دانشگاه است و بر اساس سطح علمی هر دانشگاه تعیین می‌شود و یک دانشگاه به دانشگاه دیگر متفاوت است و به جز سهمیه دانشگاه‌های برتر هر استان سهمیه جداگانه‌ای دارد و البته سهمیه دانشگاه آزاد در اختیار خود دانشگاه است و جزو این سهمیه محسوب نمی‌شود. 


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.