به گزارش
حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمحمدجواد هاشمینژاد دبیر کل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران مردم از قشرهای مختلف قربانی تروریسم شدهاند، گفت: باید بپذیریم در ارتباط با پیگیری حقوقی ترورهایی که علیه مردم کشورمان صورت گرفته، کمکاریهایی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه ایران یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم است، گفت: متاسفانه برخورد دوگانه با موضوع تروریسم از سوی قدرتهای بزرگ و نهادهای بینالمللی باعث افزایش تروریسم و ناامنی در عرصه جهانی شده است.
هاشمینژاد اظهار کرد: قدرتهای بزرگ با داشتن اهدافی سیاسی از اهرم تروریسم علیه دیگر کشورها استفاده میکنند و حتی امکانات و پول در اختیار آنها قرار میدهند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران، بارها به این موضوع اعتراض و اعلام کرده است اگر این کشورها از اینگونه اقدامات خود دست برندارند، به مرور زمان، گرفتار همین تروریسمی میشوند که از آن حمایت میکنند.
دبیر دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور بیان کرد: با توجه به تجربیات 36 ساله جمهوری اسلامی ایران در حوزه مبارزه با تروریسم، قدرت این کشور در مقابله با این پدیده افزایش یافته است و توانسته به شکل موثری آن را مهار کند.
وی افزود: اما نباید از این موضوع غافل بود که دنیا بیش از گذشته با معضل تروریسم روبروست.
دبیرکل بنیاد هابیلیان با اشاره به اینکه قدرتهای بزرگ، بارها از موضوع تروریسم به عنوان ابزاری علیه کشورهای دیگر استفاده کردهاند، تصریح کرد: این کشورها، ایران را به دلیل حمایت از جبهه مقاومت، به حمایت از تروریسم محکوم میکنند در حالی که جمهوری اسلامی ایران، خود قربانی تروریسم است و ما باید به افکار عمومی دنیا این موضوع را نشان دهیم.
دبیر دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور با اشاره به اینکه تروریسم پدیده بسیار گستردهای است، ولی متاسفانه در مورد این موضوع تعریف و مفهوم واحدی به عنوان یک قانون مدون در عرصه جهانی وجود ندارد، افزود: در این راستا شاهد هستیم که مثلا دولت آمریکا بر اساس تقسیم تروریسم به تروریست خوب و بد لیستی را از گروههای تروریستی ارائه میکند و از این لیست به عنوان ابزاری برای فشار به کشورها و پیشبرد اهداف خود استفاده میکند.
وی با بیان اینکه در طول سالهای اخیر، مقامات آمریکایی بارها اعتراف کردهاند که برخی از گروههای تروریستی مانند القاعده را به وجود آوردهاند و اخیرا خانم هیلاری کلینتون صریحا اعلام کرده است که آمریکاییها، داعش را ایجاد کردهاند، گفت: با توجه به این موضوع میشود فهمید که ریشه تفکر حمایت از تروریسم در کجا نهفته است.
دبیرکل بنیاد هابیلیان در بیان مثالی از برخورد دو گانه غرب با موضوع ترور و تروریسم افزود: وزارت خارجه آمریکا در سال 1997 گزارش دقیقی از وضعیت منافقین و اقدامات جنایت کارانه آنها علیه ایران منتشر کرد. این گزارش عمیق و دقیق بود و نشان میداد که آمریکاییها از همان ابتدا در جریان اقدامات تروریستی منافقین علیه مردم ایران قرار داشتند. آنها در مقطعی با هدف نزدیکی به ایران منافقین را در لیست گروههای تروریستی قرار دادند، ولی بعد از مدتی در راستای تحریم ایران و انتخاب گزارشگر حقوق بشر در ارتباط با کشورمان، منافقین را نیز از این لیست بیرون آوردند به نحوی که منافقین در حال حاضر نزدیک کاخ سفید دفتر رسمی دارند و با برخی از مقامات آمریکایی رفت و آمد دارند.
دبیر دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور با اعتقاد بر اینکه کشورهایی مثل آمریکا از گروههای تروریستی برای ایجاد جنگهای نیابتی در منطقه استفاده میکنند، تصریح کرد: آمریکاییها با توجه به اینکه ابزارشان علیه ایران بسیار محدود است از گزینهای مثل منافقین، بارها جهت اعمال فشار علیه ایران استفاده کردند.
هاشمینژاد با بیان اینکه نمره سازمانهای بینالمللی در بحث مبارزه با تروریسم منفی است، خاطرنشان کرد: این سازمانها در مقاطع مختلف نشان دادند هنگامی که کشوری با بحرانی به نام تروریسم روبروست، اقدام خاصی برای کمک به آن کشور انجام نمیدهند و حتی آنها در برابر تجاوز کشورهای قدرتمند به دیگر کشورها سکوت میکنند به مانند آنچه که در برابر لشکرکشی آمریکا به عراق و افغانستان شاهد بودیم.
وی رژیم صهیونیستی را مصداق بارز تروریسم دولتی دانست و افزود: این رژیم بارها مسئولیت انجام ترورهایی در نقاط مختلف دنیا از جمله در داخل کشورمان را به صورت رسمی پذیرفته است همچنین در غزه جنایتهای زیادی علیه مردم آن منطقه انجام داد اما آمریکا به راحتی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه این رژیم را وتو کرد.
دبیرکل بنیاد هابیلیان با تاکید بر اینکه سازمان ملل، به ابزاری برای آمریکاییها جهت پیشبرد اهدافشان تبدیل شده است، تصریح کرد: هیچ گاه شاهد این نبودیم که سازمان ملل از کشوری ضعیفتر در برابر کشوری قدرتمند حمایت کند.
هاشمینژاد با اشاره به برگزاری دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور در هفته آینده در تهران گفت: مبارزه با تروریسم برای ما یک هدف است نه یک ابزار و برگزاری این کنگره میتواند کمک کند تا استارت اقدامات اجرایی برای پیگیری مسائل حقوقی در ارتباط با ترورهای ناجوانمردانهای که از سوی دشمنان علیه مردم کشورمان صورت گرفته است، زده شود.
انتهای پیام/