وی تصریح کرد: دغدغه ما همیشه این بوده که که وقتی شهدا به شهر وارد می شوند هنرمندان در این زمینه پویایی داشته باشند و آثار هنری با این موضوعات منتشر کنند و از ظرفیت های موجود استفاده کنند و برای گرامیداشت یاد و نامشان تلاش کنیم.
مدیر فرهنگسرای انقلاب مشهدادامه داد: اتفاقات فرهنگی خوبی که در رابطه با شهدای غواص اتفاق افتاد و کتاب شعری که منتشر شد اقداماتی است که امیدواریم برای شهدای مدافع حرم که امروزه در واقع خط مقاومت در عراق و سوریه هستند را هر چه بیشتر بتوانیم این فضا را منتقل کنیم و جامعه امروز را که شاهد خلا معنویت در ان هستیم با کارهای فرهنگی که اهالی هنر و فرهنگ ایجاد می کنند و با هنر و توانایشان از این فرصت استفاده خوبی داشته باشند و در قالب های هنری آن رابه نمایش بگذارند و تاثیرات آن را در جامعه ببینیم.
سلطانی به اهداف خود از برگزاری این مراسم اشاره کرد و افزود گرامیداشت یاد و نام شهیدان بختی و این مراسم حرکت مردمی را شکل دهد تحت عنوان شکل گیری قرار گاه فرهنگی هنری شهدای مدافع حرم که بناست با محوريت ثبت زندگي نامه و حفظ آثار و ارزش هاي شهداي مدافع حرم ایجاد شود و با انجام فعاليت هاي هنري ضمن ثبت خاطرات و سبک زندگي شهداي مدافع حرم ارزش ها و ويژگي هاي اين شهداي والا مقام را حفظ کند.
وی با اشاره به اینکه از دویست شهید مدافع حرم 70 شهید متعلق به شهر مشهد است،گفت: همانطور که در ایام دفاع مقدس فضای شکل گرفت که افراد و هنرمندان به صورت خودجوش به خلق اثار هنری می پرداختند و همراه با تشیع پیکر شهدا با شعرهای زیبا و قابل ستودنی همراهی می کردند و نقاشی های خوبی را نیز مشاهده می کردیم.
مدیر فرهنگسرای انقلاب مشهدگفت: در سالگرد شهید ابوحامد یک کتاب در دست اقدام است که در سالگردش شهادت شهید منتشر خواهد شد و همچنین خاطرات شهید قاسمی دانا را در کتابش منتشر خواهیم کرد.
مادر شهیدان بختی در این مراسم گفت :فرزندان شهیدم هر دو اهل نماز شب بودند و دائم الوضو همیشه سعی می کردند که بدنبال رزق حلال باشند و یک سوم از درآمدشان را همیشه برای فقرا و مستضعفان کنار می گذاشتند و میگفتند فقرا واجب هستند و باید به انها کمک شود.
مادر شهید به ذکر خاطراتی از فرزندان شهیدش پرداخت و افزود:این شهدا خیلی تلاش کردند از مشهد اعزام شوند ولی موفق نمی شدند تا اینکه از شهر قم و با نام مستعار توانستند برای دفاع از حرم اهل البیت اعزام شوند وپسرم مصطفی که در آژانس کار می کرد همیشه موقع اذان هر جا بود نمازش را اول وقت می خواند و همیشه سعی داشت آن را اول وقت بجا آورد .
مادر شهیدان بختی با بیان اینکه همیشه به خانواده شهدا حسادت میکردم که خوش به حالشان که فرزندانشان در راه اهل بیت و ائمه اطهار رفتند و پیرو آنها بودند ،ادامه داد: همیشه دعا می کردم که من هم جزء مادران شهدا باشم و روزی که فرزندانم اعزام شدند خیلی خوشحال بودم که در راه اهل بیت قدم گذاشته اند و از این بابت از خداوند شاکر هستم .
پدر شهید نیز گفت:شهدا به همه ملت ایران تعلق دارند و من به فرزندان شهیدم افتخار می کنم و شهدا راه انبیا و ائمه هدی را رفتند.
در این مراسم که فرزندان شهید مصطفی بختی به خاطراتی از پدرشان کردند و همچنین دوستان شهیدان بختی از خاطراتی که با شهیدان داشتند گفتند و یادشان را گرامی داشتند
سهیلی هنرمند مشهدی در این دیدار گفت: من به عنوان سرباز در خدمت خواهم بود و با خانواده شهدا احساس همدردی می کنم و باید این دایره فرهنگی را گسترش دهیم و جوانان را نیز بیشتر با این مسائل اشنا کنیم و با نمایشنامه های در زمینه شهدا بیشتر کار کینم ودر این زمینه از لحاظ فرهنگی بیشتر کار کنیم.
یاداور می شوم :علی رضا خالقی نقاش ،احمد منصور نقاش ، امیر سهیلی پیشکسوت تئاتر، ملتجی از اساتید تئاتر، میری مدیر خانه هنرمندان ، علمی مدیر حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس از جمله هنرمندانی بودند که در مراسم حضور داشتند .
در این دیدار تصویری از شهیدان مصطفی و مجتبی که توسط استاد خالقی نقاشی شده بود به خانواده این شهیدان مدافع حرم تقدیم شد.
برادران مصطفی و مجتبی بختی حدود دو ماه پیش برای مقابله با تروریستهای تکفیری در جریان درگیری در منطقه تدمر در سوریه به شهادت رسیدند و پیکر مطهر این شهیدان در تاریخ 8 مرداد در بهشت رضای مشهد به خاک سپرده شد.
انتهای پیام//گ