وی افزود: برای توسعه صادرات، نیازمند ارتباط با اقتصاد جهانی هستیم و دولت به منظور اعتلای سیاستهایش با جدیت و نظارت دقیق، همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند اقتصاد مقاومتی را اجرا میکند.
نوبخت همچنین با اشاره به برنامههای هفته دولت گفت: بر اساس آخرین گزارش دریافتی از خزانهداری، 6300 میلیارد تومان برای اجرای طرحهای عمرانی، ملی و استانی پرداخت شد که در نتیجه آن میتوانیم شاهد پیشرفت بهتر و بیشتر طرحهای عمرانی در کشور باشیم.
وی افزود: دولت همچنین یکصد میلیارد تومان برای تکمیل تاسیسات فاضلاب شهری بوشهر و اجرا و ایمن سازی راه خروجی این شهر به طول 17 کیلومتر را تصویب کرد.
سخنگوی دولت گفت: همچنین 135 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و اجرای طرحهای عمرانی در استان گیلان بویژه «زررود« و «گوهررود» و سه سد دیگر در این استان اختصاص داد، همچنین 50 میلیارد تومان برای پیشگیری و مقابله با ریزگردها و خشکسالی همچنین حفاظت از تالابها و دریاچه ها تصویب و به محیط زیست تخصیص داده شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی افزود: برای جبران خسارت ناشی از سیل به استان لرستان 28 میلیارد تومان و برای خسارت ناشی از سیلاب اسفراین 5 میلیارد تومان پرداخت میشود.
نوبخت ابراز امیدواری کرد: در دو سال پیش رو دولت بتواند همچون دو سالی که پشت سر گذاشته شد آن را با موفقیت سپری کند و همانگونه که تلاشها در دوره اول باعث فراهم ساخت مقدمات لازم برای رفع تحریم بود در دوره دوم هم بتوانیم گامهای بلندی در جهت توسعه و رضایت مردم و رهبری برای عملکرد دولت داشته باشیم.
وی با اشاره به بودجه و اعتبارات مورد نیاز دستگاهها و بویژه سازمان صدا و سیما گفت: بودجه صدا و سیما مثل بقیه دستگاهها تخصیص داده شده که سازمان مدیریت مسئولیت تخصیص این اعتبارات را برعهده دارد.
سخنگوی دولت افزود: کلیه پرداختها از 15 تا 44 درصد بوده و اعتبار تخصیصی به صدا و سیما هم 44 درصد بوده است که این رقم بیشتر از رقم تخصیص داده شده به وزارت ارشاد است.
وی با اشاره به محدودیت خزانه در پرداخت اعتبارات به دستگاهها گفت: به علت کاهش درآمدهای نفتی پیشبینیهای بودجه محقق نشد و لذا لازم است همه در مصارف صرفه جویی کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت : براساس گزارشهای بانک مرکزی امسال حدود 350 هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت میشود.
نوبخت تصریح کرد : بیش از 200هزار میلیارد تومان از این تسهیلات به عنوان سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی اعطا خواهد شد.
وی با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت: بعد از اینکه مقام معظم رهبری 24 بند اقتصاد مقاومتی را به دولت ابلاغ کردند، این سیاستها برای اجرا به معاون اول رئیس جمهور ارجاع شد.
نوبخت افزود: مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی از همه دستگاههای دولتی براساس موضوعاتی که به هر بند مربوط می شود بخواهد تا برنامه بلند مدت و میان مدت خود را برای سال های 95 تا 99 به دبیرخانه شورای اقتصاد بدهند.
وی گفت: شورای اقتصاد برنامههای کوتاه مدت و میان مدت و اهداف کمی تک تک دستگاهها را بررسی و تصویب کرد و مصوبات به دستگاهها ابلاغ شد که تا پایان سال 94 به چه اهدافی از سیاستهای مقاومتی متعهدید و کدام بند به شما مرتبط است.
نوبخت افزود : از آنجا که سیاستهای اقتصاد مقاومتی موقتی نیست و یک رویکرد جدیدی است که باید اقتصاد ایران از این پس با این رویکرد اداره شود و از آنجا که ساختار واحدی وجود ندارد باید از کل ساختارهای نظام استفاده کنیم و این مسئولیت را شورای اقتصاد بر عهده گرفت.
سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات هفته دولت گفت: اعضای دولت علاوه بر دیدار با مقام معظم رهبری با حضور در استانها و رسانههای استانی همچنین اجتماعات مردمی و نمازهای جمعه گزارش عملکرد دولت را در 2 سال اول ارائه کردند.
وی به مصوبات دولت اشاره کرد و افزود: دولت در این هفته دو مصوبه مهم داشت که مصوبه اول بودجه سال 95 بود که در شورای اقتصاد تصویب شد و بزودی از سوی رئیس جمهور به دستگاهها ابلاغ میشود تا بتوانیم در سال 94 مانند سالهای 92 و 93 لایحه بودجه کل کشور را قبل از 15 آذر و مهلت قانونی به مجلس ارائه کنیم.
نوبخت گفت: این هفته ارائه پیشنویس برنامه ششم را داشتیم که لایحه آن به دولت تقدیم شد، این لایحه پس از بررسی در کمیسیونهای دولت تا پایان شهریور باید قبل از آغاز سال 95 (پایان برنامه پنجم) با همکاری مجلس تصویب و اجرایی شود.
انتهای پیام/