به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر عامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان همدان شامگاه دوشنبه 9 شهریور در آیین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و دوازدهمین نمایشگاه تخصصی تاسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی اظهار کرد: این نمایشگاه از 9 تا 13 شهریور ماه، در محل دائمی شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان همدان برگزار میشود.
"حسین الماسی" با اشاره به اینکه همدان در سطح کشور از برگزارکنندگان خوب نمایشگاه صنعت ساختمان محسوب می شود، افزود: با توجه به وضعیت رکود صنعت ساخت و ساز، در این نمایشگاه شرکتهای خوبی شرکت کردهاند.
وی با بیان این که آخرین محصولات شرکتهای داخلی و نمایندگان برندهای خارجی در یک فضای رقابتی در نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: 110 غرفه در سه سالن سرپوشیده و فضای محوطه حیاط، در فضایی افزون بر پنج هزار مترمربع محصولات خود را به بازدیدکنندگان و علاقمندان ارائه میکنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم که جایگاه نمایشگاه بینالمللی همدان را به جایگاه واقعی آن در سطح کشور و منطقه برسانیم چراکه نمایشگاه به عنوان حلقه ارتباطی بین تولید و تجارت عمل میکند.
الماسی اضافه کرد: در این نمایشگاه 80 واحد در صنعت ساختمان و 30 واحد نیز در زمینه سیستمهای سرمایشی، گرمایشی و تاسیسات، محصولات خود را عرضه میکنند.
وی نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان را فرصتی برای مبادله اطلاعات بین تولیدکنندگان و صاحبان فن و ارائه آخرین دستاوردهای این صنعت دانست و تاکید کرد: با تلاش صورت گرفته سایت جدید نمایشگاه همدان در حال ساخت بوده و امیدواریم سال آینده به بهرهبرداری برسد.
مدیر عامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان همدان در ادامه به عمده محصولات قابل ارائه در نمایشگاه صنعت ساختمان، تاسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی اشاره کرد و یادآور شد: تاسیسات، تجهیزات تهویه مطبوع، دربهای ضدسرقت و ضدحریق، قفل دیجیتال و یراق آلات، انواع پکیج، شوفاژ دیواری، رادیاتورهای آلومینیومی، چیلر، فن کوئل، هواساز، فروش و نصب لوازم آسانسور و پله برقی، کاشی و سرامیک، شیرآلات بهداشتی، مصالح ساختمانی و سایر محصولات وابسته در نمایشگاه ارائه می شوند.
وی زمان نمایشگاه را 9 تا 13 شهریور و ساعت بازدید آن را 16 تا 21:30 اعلام کرد و گفت: علاقمندان به این صنعت میتوانند از آخرین دستاوردهای ساختمان و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی در نمایشگاه بینالمللی استان همدان بازدید کنند.
الماسی در ادامه به استان های شرکت کننده در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در مجموع از 11 استان تهران، البرز، قم، قزوین، مرکزی، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، یزد، کردستان، هرمزگان و همدان در این نمایشگاه شرکت کرده اند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان به دنبال صدور خدمات فنی مهندسی به خارج از کشور بوده و در این زمینه با کشور غنا تفاهمنامه همکاری امضا کرده که در زمینه ارزآوری تاثیر بسیاری دارد.
***
دبیر شورای عالی سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران گفت: در حال حاضر ریسک سرمایهگذاری در ایران بالاست که باید کاهش یابد تا بتوانیم سرمایهگذاران خارجی را در کنار بخش خصوصی داخلی جذب کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه همدان، " محمد عطاردیان " شامگاه دوشنبه 9 شهریور در آیین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و دوازدهمین نمایشگاه تخصصی تاسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی استان، اظهار کرد: اگر بخش خصوصی ایران خواهان گسترش و توسعه است باید بتواند روی پای خود بایستد چراکه متاسفانه تاکنون کارگذار دولت بودهایم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بخش خصوصی براساس پرداختهای اعتباری دولت کار کرده است، افزود: دولت نمیتواند اعتبارات لازم را پرداخت کند، از این رو باید از دولت جدا شده و روی پای خود بایستیم.
نایب رئیس هیأت مدیره کانون عالی کارفرمایان ایران در ادامه بر لزوم به کار افتادن سرمایههای بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: دولت نیز باید در این زمینه تسهیلات و بستر لازم را فراهم کند که این امر نیازمند همکاری و همراهی تمامی دستگاههای اجرایی است.
وی ادامه داد: باید به این مسأله نیز توجه داشت که ارگانها و نهادهای دولتی از شهرداری تا امور مالیاتی نه تنها تسهیلی انجام نمیدهند بلکه در برابر فعالیت بخش خصوصی مانع ایجاد میکنند و آنقدر بخش خصوصی را گرفتار بروکراسی و کاغذبازی میکنند که بخش خصوصی از سرمایهگذاری خود پشیمان میشود.
دبیر شورای عالی سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران اضافه کرد: مشکلات بخش خصوصی باید با مشارکت فعالان این عرصه حل شود چراکه بخش دولتی نمیتواند به تنهایی اقدامی انجام دهد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه کارشناسان برجسته و خوبی در دولت حضور دارند که مشکلات بخش خصوصی را شنیده اما ندیدهاند، بیان کرد: در بسیاری از استانها با مشارکت بخش دولتی و خصوصی مسائل و مشکلات بخش خصوصی مورد بحث فرار گرفته و حل میشود.
وی با بیان اینکه متاسفانه مشکلاتی که برای آنها راهکار پیدا شده، در عمل اقدامی برای رفع آنها اجرا نمیشود، تصریح کرد: از دولتمردان میخواهیم تا درد بخش خصوصی را از خود بخش خصوصی بپرسند تا بتوان مسأله را با مدیریت خود آنها حل کرد.
عطاردیان با اشاره به اینکه در تمام دنیا مسائل و مشکلات براساس روال منطقی خود حل میشود، خاطرنشان کرد: باید از تجربههای بینالمللی در ایران استفاده کرده و آنها را برای اجرا بومیسازی کنیم.
وی با تاکید براینکه از نظر صنعت ساخت و ساز خودکفا بوده و بیش از 70 درصد اقدامات در این حوزه استاندارد است، گفت: کنار کشیدن از نفت ضروری بوده و باید به داشتههای خود در زمینههای مختلف همچون صنعت ساخت و ساز تکیه کنیم.
نایب رئیس هیأت مدیره کانون عالی کارفرمایان ایران با بیان اینکه در حال حاضر ریسک سرمایهگذاری در ایران بالاست، عنوان کرد: باید ریسک سرمایهگذاری در ایران را کاهش دهیم تا بتوانیم سرمایهگذاران خارجی را در کنار بخش خصوصی داخلی جذب کنیم.
***
معاون عمرانی استاندار همدان گفت: باید سرمایه ها را به جایی که نیاز داریم هدایت کنیم تا سرمایه گذاران نیز سود خود را ببرند نه اینکه در جایی هزینه شود که برای ما مشکل ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه همدان، " محمود رضا عراقی " شامگاه دوشنبه 9 شهریور در آیین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و دوازدهمین نمایشگاه تخصصی تاسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی استان، اظهار کرد: در هفته دولت میزبان کاروان تدبیر و امید بودیم و مردم خردمند و عاقل همدان یک بار دیگر با استقبال خوب از رئیس جمهور حماسهای بزرگ خلق کردند.
وی افزود:حق این رئیس جمهور بود که این چنین مورد استقبال قرار کیرد.
معاون عمرانی استاندار همدان به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اشاره کرد و گفت: مصوبات را باید پیگیری کرده و اجرایی کنیم که این مهم از طریق رونق ساخت و ساز در همدان محقق می شود چراکه با گسترش این صنعت باید حداکثر استفاده از ظرفیت های اجتماعی، بخش خصوصی و دولتی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در تمامی زمینهها بحثهای کارشناسی در حوزه عمران حکم فرما بوده و بخش خصوصی حضور فعال دارد، تصریح کرد: از قانون مقررات ملی ساختمان حمایت کردیم چراکه بخش دولتی می خواست این قانون را دور بزند که اجازه چنین کاری را ندادیم، بخش خصوصی باید برای خود بتواند تصمیم بگیرد و در تصمیم گیریها شریک بخش دولتی باشد.
عراقی با بیان اینکه ساختار شورا باید براساس قوانین و مقررات تغییرات اساسی ایجاد شود، عنوان کرد:قانون گریزی در ایران بسیار است و احترام به قانون باید در بخش خصوصی و دولتی ایجاد شود.
وی ادامه داد: زمانی می توانیم موفق باشیم که براساس آنچه که توافق کردهایم و تمام اقشار به آن احترام می گذارند هیچ کس به فکر دور زدن قانون نباشد.
معاون عمرانی استاندار همدان اضافه کرد: بسیاری از افراد که می خواهند سرمایه گذاری کنند به سود معقول اکتفا نمی کنند و علاقمند به کسب بیشترین سود هستند که در این راستا به دنبال دور زدن قانون هستند.
وی خاطرنشان کرد: به هر علت امروز حجم بسیاری از کار این است که در مقابل این افراد که قانون را دور می زنند بایستیم و آنچه را که با هم توافق کردهایم را باید عملی کنیم و متاسفانه بخش دولتی نیز به دنبال دور زدن قانون است.
عراقی در ادامه با اشاره به اینکه امروز گامهای بسیار بلندی در این دولت برداشته شده تا از همه ظرفیتها در تصمیم گیریها استفاده شود، تصریح کرد: واقعیت این است که نفت ما را بیچاره کرد و خلاقیت و نوآوری را از ما گرفت.
وی بیان کرد: وقتی پولی باشد که به صورت سرانه پرداخت میشود و خلاقیت و نوآوری را سلب میکند و در این موقع مشکلات به وجود میآید.
معاون عمرانی استاندار همدان به مشکلات حوزه آب نیز اشاره کرد و یادآور شد: در زمینه آب بسیاری از راهبردهای اتخاذ شده درست است اما در عمل گاهی مشاهده می کنیم که همه نمی خواهند به قانون تن بدهند و باید به سمت و سویی برویم که همه قانون را رعایت کنیم.
وی با بیان اینکه در راستای تحقق تصمیمات درست حل مشکل آب و رعایت قانون، بخش خصوصی با تمام توان وارد شود، افزود: هر چه جلوتر برویم بستر برای فعالیت بخش خصوصی بیشتر فراهم می شود.
عراقی با اشاره به مذاکرات هستهای خاطرنشان کرد: از نظر جهانیان در مقطعی افراد قابل تحملی برای آنها نبودیم اما امروز با توجه به بحث هستهای نشان دادیم که مردم متمدنی بوده و خواهان تعامل با دنیا هستیم.
وی بر لزوم هدایت سرمایهها تاکید کرد و گفت: باید سرمایه ها را به جایی که نیاز داریم هدایت کنیم تا سرمایه گذاران نیر سود خود را ببرند نه اینکه در جایی هزینه شود که برای ما مشکل ایجاد کند.
معاون عمرانی استاندار همدان افزود: همدلی بین بخش خصوصی و دولتی در همدان سبب شده تا شرایط بسیار خوبی در آینده داشته باشیم و آماده هستیم در همه شرایط از بخش خصوصی حمایت کنیم اما هنوز مشکلات ساختاری و قانونی زیادی داریم.
وی در پایان بیان کرد: این نمایشگاه ها برای خود همدان نیز دارای جایگاه خوبی بوده تا بتواند از این فکرها و تخصصها در راستای رسیدن به جایگاه واقعی خود استفاده کند.
***
ئیس انجمن پیمانکاران استان همدان گفت: در صنعت ساختمان 240 شغل مرتبط وجود دارد که هنگام مواجه با رکود این صنعت با کاروان عظیمی از بیکاران مواجه می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه همدان، " علیرضا غفوریان " شامگاه دوشنبه 9 شهریور در آیین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و دوازدهمین نمایشگاه تخصصی تاسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی استان، اظهار کرد: انتظار داریم با برگزاری این نمایشگاه نتایجی چون افزایش طول عمر ساختمان، کاهش هزینه ساخت و کاهش مدت زمان ساخت حاصل شود.
وی افزود: از برگزاری این نمایشگاه ایده صنعتی سازی، سریع سازی، ارزان سازی و سبک سازی انتظار را داریم.
رئیس انجمن پیمانکاران استان همدان تصریح کرد: امیدواریم که با پیشرفت روز افزون صنعت ساختمان همچون صنعت ارتباطات که همیشه به روز و صنعت پیشرفتهای در ایران بوده از مراحل سنتی سازی گذر کرده و به مرحله صنعتی سازی قدم بگذاریم.
وی با بیان اینکه برای ساخت و ساز بانکها وام می دهند، عنوان کرد: اگر کارها با سرعت صورت گیرد، بهره برداری از پروژه سریع شده و مشکلات رفت و آمد مردم در زمان اجرای ساختمان کوتاه می شود.
غفوریان اضافه کرد: اگر مونتاژ ساختمان را در ایران اجرا کنیم گامی در راستای سریع سازی و آرامش مردم برداشتهایم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در صنعت ساختمان 240 شغل مرتبط وجود دارد، عنوان کرد: هنگامی که صنعت ساخت و ساز با رکود مواجه می شود با کاروان عظیمی از بیکاران مواجه می شود.
رئیس انجمن پیمانکاران استان همدان خاطرنشان کرد: به ازای هر 200 مترمربع چهار شغل مرتبط ایجاد می شود که 30 درصد نقدینگی کشور در این بخش است.
وی ادامه داد: پنج درصد از نقدینگی در بخش دولتی و 25 درصد نیز بخش خصوصی انجام می شود.
غفوریان تاکید کرد: باید در تصمیم گیریهای مرتبط با صنعت ساخت و ساز سهیم باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به مجریان ذیصلاح اشاره کرد و یادآور شد: سطح علمی آموزش کشور در بخشهای مختلف از جمله فنی و مهندسی با نزول کیفیت مواجه شده و متاسفانه به سبب عدم تعریف سرفصلهای تخصصی و استفاده دانشگاه از فضای اجرا فارغ التحصیلان این بخش با اجرای ساختمان بیگانه هستند.
رئیس انجمن پیمانکاران استان همدان گفت: فارغ التحصیلان پس از دانشگاه متاسفانه توان اجرایی لازم را ندارند.
وی در پایان به گودبرداریها در ساخت و سازها پرداخت و بیان کرد: در گودبرداریهای غیر اصولی باید چاره اندیشی کرد چراکه جان مردم در خطر است.
انتهای پیام