وی گفت: نشاء های تولید شده در ۳۳ هزار و ۸۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان کشت می شوند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: فلفل، گوجه فرنگی، بادمجان، پیاز و طالبی از مهمترین محصولاتی است که نشاء آنها تولید و در زمان های مختلف به زمین اصلی منتقل می شوند.
مدرس استفاده از نهال سالم، تولید محصول با کیفیت، کوتاه شدن دوره تولید، مدیریت مصرف آب، مقاوم بودن نشاء در مقابل آفات و شرایط محیطی از مزایای تولید نشاء برشمرد.
استان سالیانه به ۴میلیارد نشاء سبزی و صیفی نیاز دارد.
هرمزگان در تولید سبزی و صیفی خارج از فصل رتبه اول و در تولید بادمجان رتبه اول، در تولید پیاز رتبه سوم و در تولید گوجه فرنگی رتبه چهارم را در کشور دارد.
انتهای پیام/پ