معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال بیش از ۳ میلیارد و ۱۷۲ میلیون انواع نشاء سبزی و صیفی در ۲۲۵ هکتار فضای باز و گلخانه ای تولید شد.

تولید بیش از ۳ میلیارد نشا سبزی و صیفی در هرمزگانبه گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ سید سعید مدرس پیش بینی کرد امسال بیش از ۱ میلیون و ۱۶۸ هزار تن  سبزی و صیفی در استان تولید شود.

وی گفت: نشاء های تولید شده در ۳۳ هزار و ۸۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان کشت می شوند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: فلفل، گوجه فرنگی، بادمجان، پیاز و طالبی از مهمترین محصولاتی است که نشاء آنها تولید و در زمان های مختلف به زمین اصلی منتقل می شوند.

مدرس استفاده از نهال سالم، تولید محصول با کیفیت، کوتاه شدن دوره تولید، مدیریت مصرف آب، مقاوم بودن نشاء در مقابل آفات و شرایط محیطی از مزایای تولید نشاء برشمرد.

استان سالیانه به ۴میلیارد نشاء سبزی و صیفی نیاز دارد.
 
هرمزگان در تولید سبزی و صیفی خارج از فصل رتبه اول و در تولید بادمجان رتبه اول، در تولید پیاز رتبه سوم و در تولید گوجه فرنگی رتبه چهارم را در کشور دارد.

انتهای پیام/پ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.