وی افزود: نهادهایی که چنین تکیهگاههای علمی و تحقیقاتی سازمان یافتهای در اختیار دارند، با نهادهایی که نمایندگانشان با اتکا به توان علمی و تجربی خود به کارشناسی و تدوین قوانین مبادرت میورزند، در روش و در نتیجه قابل مقایسه نیستند.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد بیان داشت: مراکز پژوهشی شوراها، با انجام خدمات مختلف پژوهشی و مطالعه، بررسی و ارائه نظرات کارشناسی و تخصصی، میتوانند نیازهای اطلاعاتی کمیسیونهای ویژه و تخصصی و اعضای شوراها را تأمین شده تا بتوانند تصمیمات بهتری را درخصوص مدیریت واحد و یکپارچه شهری اتخاذ کنند.
محسن انتظاری گفت : مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر مشهد با هدف مدیریت طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی به منظور ارائه نظرات کارشناسی و مشورتی به اعضای کمیسیونها، هیئت رئیسه و اعضای شورا تشکیل شده تا علاوه بر تبیین اهداف، استراتژیها و مدیریت طرحهای اساسی شهری و ارائه آن در قالب طرح به شورای اسلامی شهر، بتواند نتایج طرحهای پژوهشی را به نحو احسن و شایسته اشاعه دهد.
وی افزود: شناسایی واقعیتهای جدید و مطلوب برای آینده شهر و تسری آن در بدنهی نظام شهری، تصمیمسازی برای تدوین قوانین به منظور اتخاذ تصمیمهای درست ،افزایش اثربخشی تصمیم های شورا، پاسخگویی به نیازهای پژوهشی و کارشناسی شورا با ایجاد کارگروههای تخصصی متشکل از نخبگان و صاحبنظران هر بخش، کمک به حاکمیت تفکر راهبردی در شورا، ایجاد بانک اطلاعات نخبگان، خبرگان در حوزه شهری در بخشهای(فنی، فرهنگی، اجتماعی، شهرسازی، خدمات شهری، حمل و نقل و سرمایهگذاری) از جمله انتظاراتی ست که از مرکز پژوهش ها داریم.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه تشکیل اتاق فکر جهت طرح مساله و ارائه راه حل با استفاده از خبرگان و صاحب نظران، تشکیل کارگروههای تخصصی جهت پشتیبانی فنی و تخصصی از لوایح و طرح ها، انجام مطالعات و پروژه های مورد نیاز جهت انجام تصمیم گیری علمی در امور شهر و نظارت بر فعالیت ها و برنامه های شهری را از رسالت های مهم مراکز پژوهشی شورای اسلامی شهرمشهد دانست .
نخستین اجلاس یک روزه روسای مراکز پژوهشی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استانها با هدف بررسی چالش های موجود فراروی شوراها به مدت یک روز در مشهد برگزار شد.
انتهای پیام/س