به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هر وقت کلمه اعتیاد را می شنویم ناخودآگاه یاد مواد مخدر و دود و سرنگ و... میافتیم اما فراموش کرده ایم که اعتیاد اینترنتی مدل جدیدی است که شاید اکثر افراد یک خانواده ناخواسته به آن ابتلا شدند و خبر ندارند. شاید برای جلوگیری از وابستگی بیش از حد به فضای مجازی بکار بستن چند راهکار زیر بتواند به شما کمک کند.
1- اول از همه دیگر تا آخر شب پای لپ تاپ و گوشی ننشستم، وقتی قبل از رفتن به رختخواب با لپ تاپ یا گوشی کار می کنید و یا تلویزیون تماشا میکنید، در کار ملاتونین اختلال ایجاد می شود ، ملاتونین هورمون خواب است و این خوابیدن را سخت می کند و خواب شب را آشفته می کند. مغز شما به شدت تلاش می کند تا اطلاعات را پردازش کند و ممکن است تمام شب نتواند آرام شود. خیلی خوب است اگر قبل از خواب کمی مدیتیشن کنید یا با همسرتان وقت بگذرانید تا بتوانید آرامش بیشتری کسب کنید.
2- گوشیتان را تنها در زمان های خاص و به مدت کوتاهی چک کنید و حواستان باشد وقتی در حال صحبت با دیگران هستید این کار را نکنید، مردم این کار را دوست ندارند چون این کار به معنی اینست که حواستان جای دیگریست.
3- وقتی آنلاین هستید هدفمند باشید و تنها وب سایت ها و اپ ها و شبکه های اجتماعی را با این هدف مرور کنید و اگر می خواهید خرید اینترنتی کنید بدانید که چه می خواهید، قبل از اینکه تعداد زیادی خرید بیهوده کرده باشید.
4- آلارمی برای یادآوری زمان مورد نظر ماندن در اینترنت داشته باشید چرا که به راحتی ممکن است زمان را از یاد ببرید.
5-وقتی میخواهید با دوستان و خانواده وقت بگذرانید گوشی هوشمندتان را در خانه بگذارید.
6- اپهای شبکه های اجتماعی را از گوشیتان پاک کنید،با این کار از شر یادآوری های مکرر آنها برای لایک کردن خلاص می شوید.
ما نیاز داریم تا روی زندگی مان متمرکز شویم و درحال کار روی این موضوع هستیم. ما نیاز داریم طوری زندگی کنیم که بتوانیم به آن افتخار کنیم ،با تمرکز روی چیزهایی که برایمان مهم هستند!
7-سعی کنیم هر روز کار جالبی انجام دهیم مثلا پختن غذاهای خوب و انجام کارهایی که دوست داریم د رکنار دوستانمان، کارهایی که قبلا برای آنها اصلا وقت نداشتیم .بدون وسواس تکنولوژیکی ما زمان بیشتری داریم و شادتر هستیم.
انتهای پیام/