طی این مراسم ابتدا دانشآموزان با تشکیل گروه سرود، سرودی در رابطه با اعتیاد و ضربههای آن سرودند که منجر به تشویق آنها توسط وزارت آموزش و پرورش شد.
در این جشنواره، افشار معاون کاهش تقاضا و توسعه مشاور کتبی مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش،فرهادی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، چهاربند، مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران حضور داشتند از مربیان و معلمانی که در راستای پیشرفت دانش آموزان در زمینه ی تربیت بدنی و سلامت تلاشهای همه جانبه و سخت کوشانه کشیدهاند تقدیر و تشکر کردند و آنها را برای ادامه دار بودن این راه تشویق کردند.
در این جلسه تمام ارگانها و مسئولین حاضر راهکارهایی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به خصوص پیشگیری از گسترش و ترویج مواد مخدر در بین دانشآموزان ارائه دادند که به شرح زیر است:
تدوین سند پیشگیری ملی و استانی، راهاندازی کمپین همکاری بین نهادهای درگیر و داوطلب، راهاندازی نهضت پیشگیری و تهیه انتشارات گسترده محصولات فرهنگی و تبلیغاتی برای دانش آموزان دوره متوسطه که سنین خطرپذیری که از اول مهر ماه سال جاری اجرایی میشود.
حمیدی در رابطه مصرف مواد عنوان کرد: ظاهر تفریحی و سرگرم کننده این مواد باعث جذب دانشآموزان میشود چرا که عوامل خطر آمیز گسترش یافتند و ما مجبور به آشنایی افراد تحت خطر یا در معرض خطر با این ها هستیم.
منوچهری گفت: بیماری کمر شکن تر از اعتیاد نمیشناسم. اعتیاد بیماری است که اگر یک فرد درخانواده داشته باشد، ضعفها و معضلاتش همه افراد خانواده را در بر میگیرد.
درحال حاضر خانوادهای 7 نفره که همهی اعضای آن از اعتیاد دور هستند جز خانواده اجتماعی درجه یک در جامعه محسوب میشوند ولی اگر یکی از افراد خانواده به این بیماری مبتلا و معتاد شود دیدگاه و نگاه افراد دیگر جامعه به آن خانواده به خاطر یک نفر عوض شده و دیگر در درجه دوم از جامه قرار میگیرند چرا که افراد دیگر اگر چه اعتیاد نداشته باشند اما نمیتوانند جزو افراد مفید باشند.
چهاربند هم در این رابطه گفت: بیماری اعتیاد از نظر میزان بیماری و مرگ و میر جز مقام 5 قرار دارد که اگر ما نتوانیم جلوی دانش آموزان برای مبتلا شدن به این معضل بگیریم طی سال های متوالی این مقام به سمت اول میآید.
گفتنی است: در جشنواره نوجوان سالم از تمبر داد بود چهارمین دوره برگزاری اش رونمایی شد.
انتهای پیام/