به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشت چرخکرده با برندهای گوناگون در بیشتر فروشگاههای زنجیرهای عرضه میشود.
برخی از این گوشتها آن قدر رنگ و لعاب دارند که احتمال صحت شایعاتی مانند استفاده از گوشت غیر از گاو و گوسفند یا وجود رنگ و مواد غیرطبیعی در آنها را تشدید میکند.
از سوی دیگر درج عبارت «تاریخ انقضا، دو روز پس از تولید» بر روی این بستهها شک خریداران را بیشتر کرده است.
در این زمینه رئیس اتحادیه گوشت گاوی اظهار کرد: این محصولات با نظارت دامپزشک و زیر نظر بازرسان و ناظران دامپزشگی کشور تولید و تایید شدهاند و به لحاظ کیفی و کمی مورد تاییدند.
علی خندانرو در پاسخ به این سوال خبرنگار آنا که چرا رنگ برخی گوشتهای چرخکرده عرضهشده در فروشگاهها غیرطبیعی است، گفت: این محصولات تاییدیه کیفی دارند، اما مشتریان در صورتی که نسبت به کیفیت آن شک دارند، میتوانند آن را نخرند.
به گفته او امکان تهیه گوشت چرخ کرده به صورت تازه از فروشگاههای عرضهکننده محصولات گوشتی وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه این فروشندگان حتما باید گوشت را به صورت تازه و در مقابل مشتری چرخ کنند، افزود: در صورت عرضه و فروش گوشت چرخکرده به صورت آماده در مغازهها، مشتریان میتوانند این موضوع را به اتحادیه اطلاع بدهند.
منبع: آنا
انتهای پیام/